Bütçe
4500

DaytonaE34M5

Becerikli
Yer
Konya
Merhaba arkadaşlar, dün yaşadığım durumdan dolayı şu anda ekran kartım yok. Bütçeme göre alınabilecek bir kart önerebilir misiniz?

RX 580'den güçlü bir model arıyorum.

Konya'dayım, Konya piyasası biraz yüksek; şehir dışından almaya da güvenemiyorum ama forumda satmayı düşünen bir arkadaş varsa, üstünü altını konuşabiliriz; parasını kart kargo teslim edildikten sonra EFT ile atarım. Anlaşmalı kargom var. Her türlü güvenceyi sağlarım.

Bütçeniz nedir tam olarak? 1070 Öneririm normalde temiz bulabilirseniz ama dünkü postunuzu şimdi gördüm. 2060 da Ankarada içerisinde 1070 ile benzer fiyata satılıyor ama Konya'yı bilmiyorum.

Bütçeniz nedir tam olarak? 1070 öneririm normalde temiz bulabilirseniz ama dünkü postunuzu şimdi gördüm. 2060 da Ankara'da içerisinde 1070 ile benzer fiyata satılıyor ama Konya'yı bilmiyorum.

Hocam Konya'nın piyasası yüksek RX580LERi 3-4 bandında satıyorlar GTX1060'lar 4000 üstünde çok saçma bir piyasa var şehir dışında güveneceğim birisi yok öyle olunca mecbur.

Hocam Konya'nın piyasası yüksek RX580LERi 3-4 bandında satıyorlar GTX1060'lar 4000 üstünde çok saçma bir piyasa var şehir dışında güveneceğim birisi yok öyle olunca mecbur.
Buranın piyasası da biraz yüksek sanırım İstanbuldan almak lazım aslında en ucuzları orada ama bu sefer işin içine mining vs karıştırma ihtimalleri artıyor. Yoksa yardımcı olmak isterim Ankara içerisinde bulabilirseniz.

Merhaba arkadaşlar, dün yaşadığım durumdan dolayı şu anda ekran kartım yok. Bütçeme göre alınabilecek bir kart önerebilir misiniz?

RX 580'den güçlü bir model arıyorum.

Konya'dayım, Konya piyasası biraz yüksek; şehir dışından almaya da güvenemiyorum ama forumda satmayı düşünen bir arkadaş varsa, üstünü altını konuşabiliriz; parasını kart kargo teslim edildikten sonra EFT ile atarım. Anlaşmalı kargom var. Her türlü güvenceyi sağlarım.

Bunu önerebilirim.