Çözüldü RX 590, Gigabyte A320 ve R5 3500X ReSize BAR destekler mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kaan Özkul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 152
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Listelenen bileşenlerinizden hiçbiri (RX 590, Gigabyte A320, R5 3500X) ReSize BAR desteğini etkinleştirmeyecek. Bu özellik için hem anakartı hem de GPU'yu yükseltmek gerekiyor.

BileşenReSize BAR Desteği?Detaylar
AMD Radeon RX 590HayırReSize BAR desteği resmi olarak yalnızca RX 6000 serisi ve üzerindeki kartlarda bulunur.
Gigabyte A320 AnakartHayırA320 yonga seti, BIOS güncellemelerine rağmen genellikle ReSize BAR'ı desteklemez.
Ryzen 5 3500X İşlemciKısmiBazı Ryzen 3000 serisi işlemciler ReSize BAR'ı destekler, ancak yalnızca uyumlu anakartlarla birlikte çalışır.
Listelenen bileşenlerinizden hiçbiri (RX 590, Gigabyte A320, R5 3500X) ReSize BAR desteğini etkinleştirmeyecek. Bu özellik için hem anakartı hem de GPU'yu yükseltmek gerekiyor.

BileşenReSize BAR Desteği?Detaylar
AMD Radeon RX 590HayırReSize BAR desteği resmi olarak yalnızca RX 6000 serisi ve üzerindeki kartlarda bulunur.
Gigabyte A320 AnakartHayırA320 yonga seti, BIOS güncellemelerine rağmen genellikle ReSize BAR'ı desteklemez.
Ryzen 5 3500X İşlemciKısmiBazı Ryzen 3000 serisi işlemciler ReSize BAR'ı destekler, ancak yalnızca uyumlu anakartlarla birlikte çalışır.

Çözüm
i3-12100F işlemcim RX6600 ekran kartım var ReSize BAR açabiliyorum. AMD işlemci ile bir ilgisi yok. Desteklediği sürece hem AMD hem Intel'de çalışır.

Sorunuz için bu linkten veya BIOS arayüzünden bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
AMD işlemciyle ilgisi yok diyorsun, verdiğin linkte listede AMD işlemciler var. Kendin okudun mu? Benim açtığım konuyu bana atıyorsun

Sadece AMD'ye özel değil demek istedim, konu sahibinin alıntıladığı mesaj adına. Sizin cevabınızı görmeden yorum attım konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…