RX 6500 XT alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TECHNO TEK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 279
RX 6500 XT 4 GB önermem, VRAM yetersiz kalacaktır. 4K bütçeniz var ise Facebook gruplarından GTX 1070/1080 kartlara denk gelebilirsiniz, bazen de RTX 2060. Sarı site şart ise en az GTX 1660 Ti/1660 Super bakın.

GTX 1660 Super Ventus ile EVGA RTX 2060 kafa kafaya takas yapılırmış.

Bilmiyorum hocam, biraz şüpheli gibi geldi. Alırken kartı iyice test edin. Fırınlama falan yaptıysa belli olmaz.

Bilmiyorum hocam, biraz şüpheli gibi geldi. Alırken kartı iyice test edin. Fırınlama falan yaptıysa belli olmaz.

Kart bir abimin 83 derece falan oluyor oyunlarda ısımdığı için kullanmıyor.

FurMark yaptım hotspot. 100derece oluyor
85 90'da normal derece FurMark'da.

Bakıma ihtiyacı var, şahsen alacağınız kişiye güveniyorsanız takas edebilirsiniz. İçini daha önceden açmış mı?

Bakıma ihtiyacı var, şahsen alacağınız kişiye güveniyorsanız takas edebilirsiniz. İçini daha önceden açmış mı?

İçini açtı Termal pedlerini değiştirdi fakat detaylı bir temizlik yapmamış ben kartı güzelce halledecek dereceleri düşerse almayı düşünüyorum.

Bakımları halledebilirsin, takas mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…