RX 6600 Eagle ekran kartı kasaya taktıktan sonra birkaç saniye döndü ve durdu

salihalp

Gelişen
Bilgisayarın bütün parçalarını sıfır aldım. Ekran kartını ikinci el almıştım ve ekran kartı hariç hepsi gelmişti. Ben de eski ekran kartı ile sistemi kurdum, kullandım, bugün ikinci el olarak aldığım ekran kartı geldi. Taktım, birkaç saniye döndü ve durdu, birkaç defa sök tak denedim olmadı. Ben de eski ekran kartını takip devam edecektim ama o da aynı sorunu yapmaya başladı. BIOS güncellemem sondan 3. filan galiba dün bakmıştım.

Sistem: R5 5600, RX 6600 Eagle (yeni). Eski R200 serisinden bir ekran kartı. Anakart ASUS B450M K 2. MSI MAG 600W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
PC açılırken ekran kartı fanları bir anlığına dönüp sonrasında duruyor zaten, bu çoğu kartta olan bir özellik. Eğer kastettiğiniz buysa bir sorun yok. Ekran kartını yüke sokarak ( AIDA64, Prime95, FurMark gibi programlar ile ) kartınızı test edebilirsiniz.

Asıl sorunu yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Ekrana görüntü de gelmiyor

Ekran kartının yük altında olmadığı durumlarda çalışmaması gayet normal bir şey.

Kartın VRAM kısmında arıza olabilir.
İki farklı kart var ikisindede aynı sorun var . Ekran kartlarını çıkarıp anakarttan monitöre bağlamaya çalışıyorum yine görüntü yok . Ekran kartı takılıncada görüntü yok. İkisindede sinyal yok hatasi

Anakart sorunluymus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…