RX 6600 GTA VI kaldırır mı?

yusufimran

Uzman
Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz yakın zamanda GTA 6 konsollara çıkacak. Ben de RX 6600 bir ekran kartı GTA 6'yı oynatır mı veya 1-2 yıl sonra çıkacak oyunları kaldırır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yani tam bilemiyoruz tabii. Ama düşük ayarlar 1080P ya da orta ayarlarda oynatabilir gibi bir düşüncem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
3060 üstünün 1080p'de kaldıracağını düşünüyorum. Zaten yapımcılar sistem gereksinimlerine genelde eski nesil bileşenleri koyuyorlar.

Benimki tahmin üzerine ama en az 8 GB GDDR6 seviyesindeki bir ekran kartı 1600x900 çözünürlükte 30 FPS falan oynatır diye düşünüyorum. FSR DLSS XESS ne varsa açtıracak gibi duruyor.

Bende 5600 CPU, 4060 GPU ve 32 GB RAM var. 1080P normal yüksek ayarlarda oynarım diye düşünüyorum.

PC'ye çıktığı dönemde RX6600 o oyun için yetersiz bir kart olacaktır. Yetersizden kastım tamamen oynatmayacak değil. Açar, oynatır ama görüntünün tatmin edici olacağını hiç sanmıyorum. Şu son zamanlarda çıkan oyunları bile 1080P'de Medium-High ayarlarda FSR desteği olmadan 60FPS üstü oynatmada yetersiz kalıyor. O zamanı da tahmin etmek çok zor değil. Çok değil 5060-5060 Ti gibi bir karta geçiş yaparsanız 1080P'de Frame Gen desteğiyle daha rahat edersiniz hem şimdi hem de ilerisi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…