RX 6600 XT sistemin Battlefield 1 Süveyş haritasında FPS değeri düşüyor

Yer
İstanbul
RX 6600 XT kullanıyorum ve Adrenalin 24.10.1 sürücüyü kullanıyorum. Diğer tüm haritalarda bu sorun yok, ama nedense Süveyş haritasında bunu görüyorum. V-Sync açık, ayarlar yüksek (Ultra değil). Nedense FPS yoğunluğunun olduğu yere baktığımda, sabit 144’ten 110’lara kadar düşüyor ve arada saniyelik drop giriyor. FPS düşmesi nadir oluşuyor, fakat 144 FPS’den 110’lara düşmesi her zaman oluyor oyunda. Ama nedense sadece Süveyş haritasında gözlemledim. Sebebini çözemedim, ne yapsam olmuyor. Driver güncellemeyi düşünüyorum ama diğer haritalarda sorun olmuyor; çözemedim, cidden sinir bozucu bir hal almaya başladı.

Denemek için V-Sync’i kapattım, FPS neredeyse 150–200’lere kadar çıkıyor, ama yer yer bahsettiğim bölgelerde FPS yine 110’lara düşüyor. OSD göstergesinden kartın kullanım durumuna baktım; kart doğru düzgün kullanmıyor bile kendini.

Önerebileceğiniz bir driver sürümü var mı? Ya da Radeon ayarlarında Battlefield 1 için tavsiye edebileceğiniz herhangi bir ayar var mı?

Driver önerisi yapacak birisi yok mu bu konuda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…