RX 6650 XT sisteme 8.000 TL monitör önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan farfan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    monitör
Bütçe
4000-8000 TL
Vas.

Hocam ne kadar kaliteli olsa da VA panel alınmaz.
Burdaki herkesten iyi biliyor gibisiniz bildiğinizi yapın isterseniz.
G65B çoğu İPS panelden hem tepki hem ghosting olarak çok daha iyi. 24G4X kullandım bunun arkasından kullanmak baya farkını hissettirdi tepki süresi olarak bütçesindeki çoğu monitörden iyi. Ben uyumsuzluk yaşadım çift monitörle. Önce monitörü açmadan ekran kartı hatası alıyordum çift monitörde mod değişirken sorun yaşadım sattığım kişide 4070 S vardı hiçbir problem yaşamadı parça uyumsuzluğu vardi büyük ihtimalle benzer sorun yaşayanda var. 6650XT için 2K zaten pek önermem almayın.

Hocam monitör de ghosting var mı acaba senin aldığında ? Çünkü bende bariz var da ,bı videoda görmüştüm çok çok az vardı benim monitör biraz daha fazla

Hocam 1.si attıgınız monitör bütçemin üstüne çıkıyor 2.si ise ben arada FPS oyunları oynayan biriyim IPS panelin benim için daha iyi olacağı yönünde.

Bde kime sorsam VA panel alma diyor biraz da ondan korkuyorum.

Eğer çevrendekilere uyacaksan neden konu açıyorsun? Onları dinle. Çevrene göre bu iki monitörün paneli aynı muhtemelen. Kağıt üstü verilerle monitör alınmayacağını anladığınız zaman doğru ürünü alacaksınız.

Bde kime sorsam VA panel alma diyor biraz da ondan korkuyorum.
Öyle bir şey yok. Her panelin kendine göre kapsadığı yerler vardır. Sen tasarımcıysan tabii ki VA panel alma.(Ki çok iyi renk gamutlarına sahip VA paneller var)

Senin kullanım amacın ne olacak ? Konu açarken bunları da belirt. Genel oyun iş karışık mı ? Oyunlar FPS rekabet odaklı mı karışık mı ? Ve 6650'de 2K mantıklı değil istersen yine öneri yapılır 1-2 model ama FPS oyunlarında 2K çözünürlüğü de ne yapacaksın bilmiyorum.
M27Q FPS oyunları için daha ideal bir tercih olur. Ama siyahları kötü bir monitör.
VX2780J daha genel kullanıma hitap ediyor renkleri de çok canlı tepkime olarak M27Q'dan geride. Bahsedilen tepkime süresi için bir çok şeyden kısman gerekiyor, bunları satarken yazmazlar. Ve standı çok kötü.

Hocam monitör de ghosting var mı acaba senin aldığında ? Çünkü bende bariz var da ,bı videoda görmüştüm çok çok az vardı benim monitör biraz daha fazla
Hayır tepki süresi olarak ve ghosting olarak muazzam değerler veriyordu. 24G4X'te daha çok ghosting var İPS olmasına rağmen.

Hayır tepki süresi olarak ve ghosting olarak muazzam değerler veriyordu. 24G4X'te daha çok ghosting var İPS olmasına rağmen.
O zaman benim panelde sorun var bakarmisin

Overdrive extreme ,standart vs çekiyorum hiç bişey olmuyor

O zaman benim panelde sorun var bakar misin?

OverDrive Extreme, standart vs çekiyorum hiçbir şey olmuyor.

En yükseğin bir altına al ms ve ghosting dengesi olarak en iyi değeri öyle veriyordu. Aslında bunu kamera ile test etmek pek doğru olmayabiliyor çünkü kameran büyük ihtimalle 60 Hz görüntü sağlayabiliyorken monitörün 240 Hz değerini veriyor.

Hepsini denedim hocam overdrive tepki vermiyor hiç , 60 Hz olmasi bişey fark ettirmiyor aynı böyle görünüyor ghosting hocam ,hatta gözümle incelediğimde daha net

Hocam FPS olarak Valorant CS PUBG hikayede RDR'dir hogwartsır God of War'dır futbol oyunları da oynarım o tarz şeyler yazılım öğrenci oldugum için günde 1 saat falan çalışmam yeterli mümkünse Gigabyte marka almam çunkü G24F2 vardı panel arızasıdan doaly 1 ay beklettiler beni o yüzden 5100 TL iade yaptılar.

1080 de alabilirim sorun değil benim sisteme gitmezse zaten klavyedir sogutucudur o tarz şeylerde alacağım bütçe daha fazla olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…