Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
15K'ya alternatifi olsa RT performansı düşünürdük hocam saf güçte çok iyi durumda ve AFMF 2 desteği de var.
Temiz bulursanız 6900XT öneririm ben bulamamıştım 6800XT almıştım. Sağlam bir PSU'ya sahip olduğunuzdan emin olun power-spike olarak çok yüksek değerlere ulaşabiliyor 6900XT ve temiz olduğunu özen gösterin 14-15K'ya temiz bulursanız iyi.
15K'ya alternatifi olsa RT performansı düşünürdük hocam saf güçte çok iyi durumda ve AFMF 2 desteği de var.
Temiz bulursanız 6900XT öneririm ben bulamamıştım 6800XT almıştım. Sağlam bir PSU'ya sahip olduğunuzdan emin olun power-spike olarak çok yüksek değerlere ulaşabiliyor 6900XT ve temiz olduğunu özen gösterin 14-15K'ya temiz bulursanız iyi.
Power yetse bile veyahut imkan olsa bile 6800 veya 6800XT derdim. Oynadığım oyunları 1440P'de RX 590 çok rahat oynattı gözüm yok yukarıda . Model daha önemli kısaca XT ibaresi 2. plan.
Abi adamlara söylüyoruz haziranda yeni kartlar çıkacak, ikinci el piyasası biraz hafifleyecek diye. Adamlar dinlemiyor ki, 6800 XT'yi 16K'ya koymuş, 15 veren var diye utanmadan yalan söylüyor Çok sinirleniyorum gidip 6800 alıp geçicem 10K'ya, o dereceye geldim.