Dostlar, oyunu Epic Games üzerinden satın aldım ve bu zamana kadar hiçbir sorunum yoktu. Yaklaşık 1 haftadır çözüm bulamadığım bir durumla karşı karşıyayım. Oyun, maç esnasında kornerlere giderken veya en ufak bir sinematik belirtisinde inanılmaz derecede takılıyor. Oyun zevki gerçekten sıfıra indi. Oyun dosyalarını doğruladım; eksik 25MB'lık dosya buldu ve indirdi. Yeniden girdim, ama yine aynı sorun devam etti. AMD ayarlarından performans modundaydı, belki ondandır dedim ve varsayılana aldım; yine bir değişiklik olmadı. Oyunu tam ekrandan çıkarıp pencereli tam ekran yaptım, ama yine bir değişiklik olmadı. Bu neden kaynaklanıyor, benden mi oyundan mı? Sistemim düşük seviye bir sistem değil; her türlü oyunu Ultra detaylarda oynuyorum ki bu oyun da böyleydi 1 hafta öncesine kadar. Bilen biri veya bu durumu yaşayıp çözmüş olan biri varsa, yardımcı olursa çok minnettar olurum.
Son drivera güncelleyince bende aynı sorunu yaşadım uzun denemeler sonucunda eski drivera dönerek takılma sorununu çözdüm. Fakat eski drivera dönünce başka oyunlarda sıkıntı yaşadığım için en son driverda FC24 takıla takıla idare ediyorum. EA keşke PC platformuna da önem verse.