RX 7600 ekran kartının rakibi hangisi?

Peki değeri ne kadar olarak sayılmalı iki kartın da? 10 bin bu kart için uygun mudur demek isterdim ama markası PowerColor maalesef.

Bende bir tane 7600 vardı ama keşke onu satmayıp deneseydik. Kart mı bozuk görmüş olurduk en azından. Ben bir sorunu görmemiştim ama bu ayrı problemli gibi.

Buyurun bakın.

Peki değeri ne kadar olarak sayılmalı iki kartın da? 10 bin bu kart için uygun mudur demek isterdim ama markası PowerColor maalesef.

PowerColor'u küçük görme donanım olarak aynılar he modele göre soğutma bloku boyutu ve yapısı gibi şeyler değişken olabilir ama PowerColor markası üst düzey kartlarda gayet başarılı bir firma.

Ama sizdeki model çift fan modelse 8.5 civarı 2. el fiyatı var rtx 4060 için üstüne bir 500-1000 civarı verilmesi gerek belki insaflı birine denk gelirsin . Ben zamanında 6500 XT gibi codec bile olmayan bir kartla RTX 2060 kafa kafaya takasladım.

Öyle ama gelin bir de sarı sitenin beyefendilerine anlatın... Sırf ROG STRIX diye piyasası 3K olan ekran kartına 6K veren çevrem var... 4060 yerine sizce GDDR6X bellek kullanan 3060 Ti daha iyi olmaz mı?

Öyle ama gelin bir de sarı sitenin beyefendilerine anlatın... Sırf ROG STRIX diye piyasası 3K olan ekran kartına 6K veren çevrem var... 4060 yerine sizce GDDR6X bellek kullanan 3060 Ti daha iyi olmaz mı?

Yani şöyle düşünmende gerek 3060 Ti fg gibi yeni teknolojilerden yoksun bir kart bunlara ek olarak yeni nesil kartlar çıktığında önceki modellerin fiyatı daha düşüyor bu yüzden senin şu an aldığın cihazı yetmediği zaman aynı fiyattan çıkarman bile zorlaşabilir 4000 serisi yeni olmasıyla beraber elden çıkarması çok daha kolay olacaktır.

Ayrıca neden 3060 Ti? Kartın yeni nesil olma avantajıyla beraber 3070 serisiyle kafa kafaya gitme şansı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…