Torun_amca
Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım normalde sık sık çökmez; arada bir ağır oyunlar oynarken klasik AMD hatası verir, çözerim ama bu sefer sorun büyük. Bugün kasa temizliği yaptım; fön makinesi ve elektrikli süpürgeyle. Merak etmeyin, kasanın fişi çekili, hatta tüm fişler çekili hocam. Temizlik bitti, Roblox ve YouTube'dan müzik dinliyorum, sorun yok. Akşam oldu, kuzenle GTA Online gireceğiz. Oyuna başta girdim, karakterimi oluşturdum, sorun yok. Devam ettim, oynadım azıcık; sonra baktım yanlış bir yere girmişim, Alt+F4 attım. Tekrar girdim ama bu sefer oyuna girerken çöktü, ekranım dondu, kısa bir siyah ekran yedim ve çöktü. Bu olay 3 defa falan tekrarlandı. Sonra GTA oynamaktan vazgeçtim, arkadaşlar Valorant çağırdı, oyuna girdik oynuyoruz, beni oyundan attı ve hiçbir hata vermedi. Tekrar girdim, devam ettim oynamaya ve ekran kartına reset attım, girdim gene attı ama bu sefer siyah ekran uzun sürdü ve "Bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı, yeniden başlatılması gerekiyor." dedi. Sonra Palworld'e girdim deneme amaçlı, ne olacak diye. Oyunun ana ekranına girdi, dünyaya girmeye çalıştım, hata vermeden attı oyundan. Belli ki bir sıkıntı var. Ekstra olarak dün ben evde yokken elektrikler gitti, PC kapalıydı. (Aldığım hatalar: GTA 5 Unreal Engine ve AMD ekran kartı hatası aldım, Valorant sistem uyarısı verdi, Palworld hata vermedi.)