RX 7700 XT & 7800X3D sistem alınır mı?

Kordon

Gelişen
Arkadaşlar selam, araştırmamın sonucunda bu sisteme karar verdim, bütün bileşenleri güzel fakat AMD ekran kartından emin olamadım, sadece 7800X3D'yi özelleştirdim, aynı sistemin RTX ekran kartlısı olsa düşünmeden alırdım fakat özelleştiremiyoruz, bunu alacağım gibi görünüyor ileride RTX 4070 80 ile değiştiririm muhtemelen bir de artıdan öne 2 fan daha, sizce bu şekilde sistemi alıp RTX ile upgrade edilir mi? Düşüncelerinizi bekliyorum.

ss22.webp

60 70k
Bu fiyata geçenlerde İtopya'da RX 9070 hazır sistem gördüm. Daha iyi olabilir.

RAM tükendiği için aşağıdan farklı RAM seçin. Bir de anakartı GIGABYTE X870 olarak seçmeniz daha iyi olur.

Bu fiyata geçenlerde İtopya'da RX 9070 XT hazır sistem gördüm. Daha iyi olabilir.

RAM tükendiği için aşağıdan farklı RAM seçin.
işlemci benim için önemli, dediğim gibi bu sistemi alırsam bir kaç yıla rtx'e upgrade ederim, yani attığım sistemin rtxli olduğunu düşünün, attığın sistem iyi fakat seçtiğim işlemci arasında dağlar kadar fark var.

işlemci benim için önemli, dediğim gibi bu sistemi alırsam bir kaç yıla rtx'e upgrade ederim, yani attığım sistemin rtxli olduğunu düşünün, attığın sistem iyi fakat seçtiğim işlemci arasında dağlar kadar fark var.
İşlemci iyi aslında. Değiştirmenize gerek yok. Neden RTX'li sistem istiyorsunuz? RX ekran kartları da iyi. Bu yıl yeni çıkan RX 9070'a, RTX 5070 Ti ile denk diyebiliriz.

İşlemci iyi aslında. Değiştirmenize gerek yok. Neden RTX'li sistem istiyorsunuz? RX ekran kartları da iyi. Bu yıl yeni çıkan RX 9070'a, RTX 5070 Ti ile denk diyebiliriz.
Bu zamana kadar nvdia ekran kartı kullandım, dlss vesaire özellikleri ile öne geçiyor, o sistemi alıp sonasında rtx ekran kartına geçsem uzun yıllar götürür gibi, kasa, soğutucu vesaire kaliteli.

Bu zamana kadar nvdia ekran kartı kullandım, dlss vesaire özellikleri ile öne geçiyor, o sistemi alıp sonasında rtx ekran kartına geçsem uzun yıllar götürür gibi, kasa, soğutucu vesaire kaliteli.
Ekran kartını sonra değişecekseniz işlemciyi üst seviye tutmanız doğru olur. Doğru düşünüyosunuz. İtopyadakine baktım 7800x3d yapmak için +13k istiyor baya fazla.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt