RX 7700 XT vs RX 7800 XT

Bütçe
20000
@2254, evet bu kartı aldım 18k ya.

Tamam bende 7800XT almak zorladı dedikten sonra 7700XT atınca kafam karıştı. 7700XT bu model için alınabilir bir fiyat. Beyaz sistem olduğu için 2K gözden çıkarılabilir ve Pure modelleri genel olarak Pulse'den daha kalitelidir.

Hayırlı olsun, keşke alsaydım demezsiniz en azından kartın soğutması fark ediyorsa değer 2000 farka.

Hayırlı olsun, keşke alsaydım demezsiniz en azından kartın soğutması fark ediyorsa değer 2000 farka.

1 tane fazladan ısı borusu var ve 3 fanlı. Bir de saat hızı 40MHz daha fazla. Beyaz olması da ekstra masraf. Normal ederi bu gibi.

Isınma sorunu olmaz umarım 6750XT de 80 üstü dereceler ile drop yiyor ve driver sorunu yaşıyordum. 7xxx serisinde AMD driver sorununu çözmüştür umarım

Hayır olmaz. Testlerde 58-60 derece civarında geziyor. Referans tasarım 6750XT mi kullanıyorsunuz acaba?

@2254, evet referans XFX Radeon RX 6750 XT Core gaming 12 GB GDDR6 192 bit ekran kartı.

Tahmin etmiştim o model ısınıyor. Kasanın hava akışı da kötüyse normal. Pure modeli buz gibi çalışıyor. Sıkıntı olmaz.

Beyaz olması bir tık kurtarıyor. Onun dışında gayette pahalı. Yeterli sogutmaya sahip modelinin 13.5K'ya satildigini da dusununce...

@pawEn,
Beyaz olması bir tık kurtarıyor. Onun dışında gayette pahalı. Yeterli sogutmaya sahip modelinin 13.5K'ya satildigini da dusununce...
13.500 indirimde satıldı 4-5 gün önce onun dışında şu an 15.5000 TL en ucuzu. 13.500 TL'ye satılan da internette incelemesi olmayan kötü görünümlü bir karttı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…