Nismoemre Başarılı Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Beğeniler 8 7 Ocak 2025 #1 RX 7800 XT ekran kartımda videodakinin aynısı bir ses olmakta MSFS 24 de FPS sabitlememe rağmen yapıyor bu ses normal mi ya da zararı olur mu?
RX 7800 XT ekran kartımda videodakinin aynısı bir ses olmakta MSFS 24 de FPS sabitlememe rağmen yapıyor bu ses normal mi ya da zararı olur mu?
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 7 Ocak 2025 #2 Nismoemre dedi: RX 7800 XT ekran kartımda videodakinin aynısı bir ses olmakta MSFS 24 de FPS sabitlememe rağmen yapıyor bu ses normal mi ya da zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şeye sürtüyor gibi.
Nismoemre dedi: RX 7800 XT ekran kartımda videodakinin aynısı bir ses olmakta MSFS 24 de FPS sabitlememe rağmen yapıyor bu ses normal mi ya da zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şeye sürtüyor gibi.
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 7 Ocak 2025 #3 Nismoemre dedi: RX 7800 XT ekran kartımda videodakinin aynısı bir ses olmakta MSFS 24 de FPS sabitlememe rağmen yapıyor bu ses normal mi ya da zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Coil whine var kartınızda problem oluşturmaz sadece sizi rahatsız eder.
Nismoemre dedi: RX 7800 XT ekran kartımda videodakinin aynısı bir ses olmakta MSFS 24 de FPS sabitlememe rağmen yapıyor bu ses normal mi ya da zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Coil whine var kartınızda problem oluşturmaz sadece sizi rahatsız eder.
KS KS Nismoemre Başarılı Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Beğeniler 8 7 Ocak 2025 #4 Diğer videolara oranla daha farklı gibi geldi o yüzden sorma gereğinde bulundum. 8898 dedi: Bir şeye sürtüyor gibi. Genişletmek için tıkla... Yüke girdiğinde oluyor hocam normalde fan açınca ses yok başka sürtecek bir şey de yok aklıma gelen.
Diğer videolara oranla daha farklı gibi geldi o yüzden sorma gereğinde bulundum. 8898 dedi: Bir şeye sürtüyor gibi. Genişletmek için tıkla... Yüke girdiğinde oluyor hocam normalde fan açınca ses yok başka sürtecek bir şey de yok aklıma gelen.
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 7 Ocak 2025 #5 Nismoemre dedi: Diğer videolara oranla daha farklı gibi geldi o yüzden sorma gereğinde bulundum. Yüke girdiğinde oluyor hocam normalde fan açınca ses yok başka sürtecek bir şey de yok aklıma gelen. Genişletmek için tıkla... Asus Dual kartımda da yüke girdiğinde asfalta sürter gibi ses çıkıyor. Normaldir yani.
Nismoemre dedi: Diğer videolara oranla daha farklı gibi geldi o yüzden sorma gereğinde bulundum. Yüke girdiğinde oluyor hocam normalde fan açınca ses yok başka sürtecek bir şey de yok aklıma gelen. Genişletmek için tıkla... Asus Dual kartımda da yüke girdiğinde asfalta sürter gibi ses çıkıyor. Normaldir yani.
K Kanuni Jedi Suleyman Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 548 Çözümler 2 Beğeniler 559 7 Ocak 2025 #6 Bobin sesi, problem edilecek bir şey değil.
yiitbeys Uzman Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 73 Çözümler 2 Beğeniler 16 7 Ocak 2025 #7 8898 dedi: Bir şeye sürtüyor gibi. Genişletmek için tıkla... Bende var bobinler ses yapıyor yük altında bir çözümğ yok diye biliyorum Ama bir zarar verme söz konusu değil
8898 dedi: Bir şeye sürtüyor gibi. Genişletmek için tıkla... Bende var bobinler ses yapıyor yük altında bir çözümğ yok diye biliyorum Ama bir zarar verme söz konusu değil
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 7 Ocak 2025 #8 yiitbeys dedi: Bende var bobinler ses yapıyor yük altında bir çözümğ yok diye biliyorum Ama bir zarar verme söz konusu değil Genişletmek için tıkla... Ses dışında bi eksisini görmedim.
yiitbeys dedi: Bende var bobinler ses yapıyor yük altında bir çözümğ yok diye biliyorum Ama bir zarar verme söz konusu değil Genişletmek için tıkla... Ses dışında bi eksisini görmedim.