RX 7900 XT vs 9070 XT vs 9070

Bütçe
30.000 TL

Aliwwq

Uzman
Yer
Çayırova
RX 7900XT faturalı sıfır 3 yıl garantili, 9070 sıfır garantili 3 yıl garantili, 9070 XT sıfır ama faturası yok garanti ye girer mi bilmiyorum. Siz olsanız hangisini alırsınız? 9000 serisinin teknoloji cazip geliyor, 7900XT'nin VRAM'i cazip geliyor. Siz olsanız hangisini alırdınız? İşlemcim i5 13400F.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence 9070 XT.​

Hem yeni mimari hem de FSR 4'te gözle görülür iyileştirmeler yapılmış.

Normalde tabii ki RX 9070 XT almalısın ama faturasının olmaması düşündürdü. Eğer Türkiye'den alındıysa fiziki fatura kaybedildiyse bile hangi platformdan satın alındıysa o platform üzerinden de fatura indirilebiliyor. En kötü satın alan kişinin mail adresine fatura zaten gönderilmiştir.

Ayrıca VRAM'i o kadar da gözünde büyütme. Saf güç performansı düşük olursa bir kartın isterse 128 GB VRAM'i olsun, yine bir anlamı olmaz.

Evet benim de arada kalma sebebim fatura olmaması yurtdışımı diye sordum hayır dedi ama adamın diğer iki ilanındada sıfır ve faturasız RAM ve güç kaynağı satıyordu muhtemelen yalan söyledi.

Ayrıca VRAM'i o kadar da gözünde büyütme. Saf güç performansı düşük olursa bir kartın isterse 128 GB VRAM'i olsun, yine bir anlamı olmaz.

Sen olsan kutu fatura garantili 9070mi alırdın garantisiz 9070XT mi alırdın.

Evet benim de arada kalma sebebim fatura olmaması yurtdışımı diye sordum hayır dedi ama adamın diğer iki ilanındada sıfır ve faturasız RAM ve güç kaynağı satıyordu muhtemelen yalan söyledi.
Şu durumu sor mutlaka kendisine:

Bütçen ne kadar bilmiyorum ama gerekirse zorlayıp sıfır RX 9070 XT al bence. Daha güzel bir performans videosu bırakayım:

Bütçen ne kadar bilmiyorum ama gerekirse zorlayıp sıfır RX 9070 XT al bence. Daha güzel bir performans videosu bırakayım:

Sorduğumda yurt dışı değil dedi ama pek inanasım gelmedi diğer ilanları da faturasız ürünler bütçem Max 30k sıfır 9070XT 35-40k civarı ve bu açığı tamamlayana kadar daha da artar muhtemelen.

Arada oyn.

Arada oynayan 10-15 FPS için 6-7k değer mi bilemedim.

Kesin olarak AMD mi istiyorsun? NVIDIA düşünür müsün?

7900 XT'nin hiçbir şansı yok. hem FSR hem de RT performansı oldukça kötü bu ikisine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…