RX 9060 XT 16 GB alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Freaktofen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 489

Freaktofen

Başarılı
5050 8 GB'lık ekran kartımı satıp biraz para ekleyip bunu alacağım. Duyduğum kadarıyla 5050 performans konusunda şu an iyi olmasına rağmen sonradan sapıtıyormuş. 2.el RX 9060 fiyatlarına baktım iyi ilanlar var gerçekten.

Bu arada 2.el temiz ilan önerebilirsiniz.

5050 neden aldınız ki baştan? Bütçeniz ne kadar? Bu arada bence 5050 performans konusunda iyi değil.

Fark olur ama 5050'den 9060 XT geçilmek yerine 9070 XT geçilirse veyahutta 5070'e geçilirse ciddi fark olur, şuan da elinizde 5000 serisi kart varken bana mantıklı gelmedi.

Neden alınmasın ki , alınabilir. 1080p için f/p ürünü kendisi. Ben beğeniyorum o kartı. Umarım sürücü konusunda kullanıcılarını üzmez AMD. Sevgiler , saygılarla.

Bence oyun oynarken sizin kendi deneyiminiz sizi üzmüyorsa devam edin 5050 ile. Yükseltme yapacaksanız en azından 9070 XT ayarında bir kart daha mantıklı olabilir.

Ben şahsen seviyorum bu alt seviye kartları. Özellikle low profil versiyonları, tek fanlı versiyonları çok hoşuma gidiyor. Bilgisayar dünyasına küçük bileşenleri daha çok seviyorum genelde

Ben kullanıyorum, memnunum. Cronos oynarken ışın izleme açtığımda oyun sürekli çöküyordu, konusunu açtığımda güncelleme yayınladıklarını fark ettim ve mutlu mutlu oynamaya devam ettim

NVIDIA kadar sorunsuz bir deneyim yok ancak hızlı güncellemelerle toparlıyorlar. Aldığım gün sorun yaşadım, sorun yaşadığım saat sürücü güncellemesiyle düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…