RX 9070 almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mythsword
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    rx 9070

mythsword

Uzman
Arkadaşlar merhaba linkteki ekran kartını sipariş verdim. https://www.hepsiburada.com/sapphir...9-03-20g-p-HBCV0000879MFD?magaza=Hepsiburada&
Sizce doğru karar mı? 9070 XT modelini almak istiyordum ancak NZXT C750 BRONZE PSU'ya sahibiyim ve tek ekran kartı kablosu var. 215W üzeri ekran kartı önerilmiyor. 5070 34-35k civarlarında sanırsam sizce doğru kartı mı aldım?
İşlemcim ryzen 7 5700x3d 1080p'de darboğaz oluşurmu? Marvel Rivals oynuyorum genelde.

Müthiş kart çıkarmış AMD. Ben bile 4070 Super'imi satıp 9070 XT alsam mı diye düşündüm fiyatları ve performansı görünce. Hiç pişmanlığın olmasın, XT kadar olmasa da 9070 de fıstık gibi kart güle güle kullan.

Sıkıntı olmaz 1080p için iyi kart. Ama XT olan çok çok iyi.

Tamamdır teşekkürler. Bence 4070 super kartınız bir jenerasyon daha gider hocam Bu kartlar çıkmadan önce onu düşünüyordum.

Tamamdır teşekkürler. Bence 4070 Super kartınız bir jenerasyon daha gider hocam bu kartlar çıkmadan önce onu düşünüyordum.

Ben de 5000 serisinden emin olamadığım için 4 ay kadar önce satın alayım dedim, ( Amazon'dan vade farksız taksitle almıştım ) iyi ki de almışım. Sıfır + taksitle aldığım kartımdan daha düşük soğutmalı ve 2 fanlı modelleri 2. elde benzer fiyatlara satıyorlar, komik gerçekten.

Kart iyi fiyatı da uygun yalnız ben 9070'in fiyatının önümüzdeki aylarda düşeceğini düşünüyorum. Bunu umursamıyorsanız kesinlikle alınmaya değer bir kart.
Çocuk gibi heyecan yaptım kartın performans videolarını izleyince fiyatını 35k civarı gelir diye korkuyordum açıkcası. Bu fiyata görünce alıyım dedim yinede umarım düşer fiyatlar herkesin alabiliceği fiyatlara inmesini isterim..

Bazen kötü bir gün geçirdiğimde gülmek için sahibindene girip arama yerine rtx 4070 yazıyorum. Gerçekten ilaç gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…