RX 9070 VS RTX 5070

flexxy12

Çalışkan
Yakın zamanda PC toplayacagim ve şu an tek almadigim parca ekran karti. Cikabliecegim Max fiyattaki ekran kartlarina baktigim zaman RTX 5070 ve RX 9070 var. PC'yi kullanim amacim oyun, basit, edit isleri, dizi, film izleme vs. Bu ekran kartlarindan hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun, basit, edit isleri, dizi, film izleme için eğer yayın yapmayacaksan RX 9070 eğer yayın yapacaksan RTX 5070 öneririm. Yayıncılık kısmında eskisi kadar kötü bir firma artık olmasa da yine de RTX 5070 öneririm daha kafa ağrısı olmadan sorunsuz bir ekran kartı olduğunu düşünüyorum.

"Edit mi yapacaksın 3d modelleme mi yapacaksın ya da hobi olarak ai ile mi uğraşıcaksın o zaman Nvidia. Sadece oyun mu oynayacaksın Amd" diyorum ben, kişisel düşüncem, gaming modellerde fazla ai altyapısı yok ama hobi olarak bence uğraşılabilir ve keşke vram'leri düşük tutmasalar...

En son baktığımda 9070 ve 5070 ayni fiyattaydı.
Teknolojik oyuncakları yüzünden 5070.
(5070ti ve 9070 xt kıyaslandığında yukarıda dediklerini söylerdim. Amaç, bütçe, kullanım koşulları yani)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…