RX 9070 XT Aorus Elite için 3×8-pin destekli PSU önerisi

Bütçe
Maksimum 7.000 TL.
Yer
𝐁𝐀𝐍𝐃𝐈𝐑𝐌𝐀
Dostlar, normalde 9070 XT Nitro+ alacaktım, 8-pin uğraşından kurtulacaktım. Ayrıca çok da güzel ve şıktı. Ama İdefix'te 9070 XT Nitro+ kalmamış. 9070 XT, 6 taksit yaptığı için İdefix olması gerekti; maalesef stokta yok. Bu yüzden en azından güzel bir premium seri alayım dedim, 9070 XT Aorus Elite'e yöneldim. Şık ve güzel ancak 3×8-pin kullanıyor. Ben de PSU kablolarını daisy-chain etmek istemiyorum. PSU piyasası da şu an karışık ve pahalı. Ayrıca çoğu PSU, daisy-chain etmeden 3×8-pin sunmuyor. 3×8-pin sunan en az 750W-850W PSU önerisi arıyorum.

Hocalarım, bu ara Enermax D.F.X 1200W hem öneriliyor hem önerilmiyor. Bu konuda da ortada kaldım. Satın alan biri beğenmemiş ve iade etmiş.

İşlemci: Ryzen 7 7800X3D olacak inşallah.

1 kablo tek soket 1 kablo daisy chain olarak 2 soket bağlantı yapabilirsiniz, bu şekilde 400W'a yakın güç taşır.

Enermax D. F. X 1200W o fiyata alabileceğiniz en iyi PSU.

Enermax D. F. X 1200W. Veya bütçen çıkarsa NZXT C1000 2024.

İlla Enermax istemiyorsan:

Son düzenleme:
Şu an enermaxta gelen ürünlerin %99'u yeni üretim. Fanlarda yaşanan sorunlardan dolayı yeni seri sundular piyasaya. Eski üretim gelirse değişim istersiniz. Ben kullanıyorum şu an, herhangi bir sorun yaşamadım. Yaşatacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…