RX 9070 XT için ideal çözünürlük nedir?

Fine

Gelişen
RX 9070 XT ekran kartı için ideal çözünürlük nedir? Kaç çözünürlük monitör almalıyım?

RX 9070 XT ekran kartı için ideal çözünürlük nedir? Kaç çözünürlük monitör almalıyım?

Alt modelini (RX 9060 XT 16 GB) kullanıyorum. Birçok AAA oyunda 4K 60 FPS (native) rahatlıkla alabiliyorum. Benim ekran kartımın 2 katı saf güçte bir ekran kartına sahipsiniz. Bütçe az-çok varsa ve özellikle hikayeli oyun oynayacaksanız 4K tercih etmek iyi bir fikir olabilir. Bütçe yoksa ve online oyunlar oynayacaksanız kötü bir fikirdir.

Yaş başını almamışsa 27 inch 1440p (QHD) iyi gider. Yaylana yaylana controllerla hikaye oyun akacağım dersen 32 inch civarı WQHD'ler sana uyar.

Ultrawide olacaksa DUHD da alabilirsiniz, kaldırır. Ancak normal bir monitör alacaksanız 2K ideal o kart için. 4K için overclocklanmış bir 5080 ya da stok 5090 daha iyi olur.
OC çok bir şey değiştirmiyor hocam. Ortalama UV yapılmış 5080 DLSS 4.5 ile tertemiz çalışır 4K'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…