RX 9070 XT mi yoksa RTX 5070 Ti mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali.polat.06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    5070ti

Ali.polat.06

Çalışkan
Arkadaşlar baştan bir sistem diziyorum. Bütçe ise 70-80k arası (sadece kasa). Bilgisayarda önemli olan işlemci ve ekran kartı diye biliyorum.

AMD RX 9070 XT modelini ya da NVIDIA RTX 5070 Ti düşünüyorum. Aralarında fiyat farkı var. Sadece oyuncuyum diğer işlemler ile ilgilenmiyorum. Videolarda genellikle 9070 XT önde gibi sanki, düşünceniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarındaki 4-5K fiyat farkına 5070 Ti kesinlikle değer. RT performansı ve MFG avantajı hala devam ediyor. Kas gücünde de zaten 5070 Ti daha avantajlı. Bütçeniz varsa fiyat farkına değer. Baştan sistem diziyorsan ve beyaz model olarak Colorful İGame öneririm fiyatı uygun.

RTX 5070 Ti kesinlikle.

Yanlış anlaşılmasın 9070 XT de güzel kart fakat henü F/P skalası dediğimiz sevieyde değil maalesef düşmesi gerekiyor.

Arada 6K fark var. Ben olsam 5070 Ti tarafında giriş seviyesi INNO3D alacağıma 9070XT tarafında kafa modellerden XFX mercury tercih ederdim. Eğer daha önce AMD kart kullanmadıysanız tak çalıştırcıysanız 5070 Ti almalısınız.

Beyaz sistem dizmem ama görüşünüz için teşekkürler

30-32 binse AMD değilse NVIDIA.
35-38 bandında AMD

Tak çalıştır uğraşmam yazılım güncelleme vs anlamam

RTX 5070 Ti kesinlikle.

Yanlış anlaşılmasın 9070 XT de güzel kart fakat henü F/P skalası dediğimiz sevieyde değil maalesef düşmesi gerekiyor.
Evet 5070ti ile arasında 7k var.

Eğer inanılmaz performans düşkünü değilseniz RX9070 öneririm fiyat performans anlamında iki karttan da çok daha mantıklı bir tercih olur.

Nereden bakarsan bak hangi ucundan tutarsan tut 5070 Ti daha iyi bir kart kesinlikle 5070 Ti almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…