RX 9070 XT Nitro Plus coil whine sesi PSU yetersiz geldiği için olabilir mi?

Bakalım. İade edersem aldığım fiyatın 7k fazlasını vermem gerekir. Garantiden sorumlu firmaya mail atıp durumu anlattım. Bakalım bir hal çaresi bulunur belki.

Bakalım. İade edersem aldığım fiyatın 7K fazlasını vermem gerekir. Garantiden sorumlu firmaya mail atıp durumu anlattım. Bakalım bir hal çaresi bulunur belki.

Maşallah maile 2 dakika olmadan geri döndüler. Bakalım.

Yetkili servis sağlam raporu çıkartıp geri gönderdi. Şöyle bir durum var yaşadığım cv sorunu ortadan kalktı tık yok şuan. Demek ki bir hava değişimi lazımmış.

Son düzenleme:
hangi satıcı ve hangi garanti acaba bende de ses varda

Hepsibuada üzerinden aldım. Endeks bilişim garantili. Ancak servis point bakıyor.
bende hepsiburadadan aldım kutuda endeks bilişim yazıyor garanti için ve cw sesi çok var seninki düzeldimi bende değişime yollayacam

Değişim yapmıyorlar bilgi olsun. İade et bence.
endeks bilişime yazdım bende yollayın bakalım diyorlar bende de fps yükselince ses yapıyor sendeki gib iade etsem o zamana fiyat artarmı azalır mı o belli değil ki açılmış ürün iade için yine servise gidecek iade alcaklar mı acaba

Değişim yapmıyorlar bilgi olsun. İade et bence.
iade kabul ettikten sonra değişimide kabul etmeleri lazım sonuçta aynı firma onay verecek iksinede değişim yapmak daha mantıklı değilmi
sen ne yaptın iademi ettin

Ne kadar sürede dönüş yaptılar acaba servisten

Son düzenleme:

Hocam FurMark, OCCT testlerinden belli bir sınır üzerinde ses gelmesi lazımmış. Endeks bilişim konu ile ilgili ama yönlendirdikleri dış servis olan ServisPoint rezalet. Ürünün ulaşıp ulaşamadığını bile göremiyorlar. Yaklaşık 1 hafta sürdü. Naçizane tavsiyem ya iade et. Ya da sesi kabullen.

değişim talep ettim servise bile yollamadan iade aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…