KS KS 1 12153 Becerikli Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 220 Çözümler 8 Beğeniler 89 24 Nisan 2025 #31 salvador dedi: Stokta yoktu ama olsa değişim yaparlardı gibi. Genişletmek için tıkla... Servis raporu istiyorlar. Servisten değişim raporu çıksaydı o zaman dediğin gibi değişim olurdu.
salvador dedi: Stokta yoktu ama olsa değişim yaparlardı gibi. Genişletmek için tıkla... Servis raporu istiyorlar. Servisten değişim raporu çıksaydı o zaman dediğin gibi değişim olurdu.
troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 26 Ağustos 2025 #32 12153 dedi: Servis raporu istiyorlar. Servisten değişim raporu çıksaydı o zaman dediğin gibi değişim olurdu. Genişletmek için tıkla... OCCT 3D Adaptive Extreme testi yapar mısın hocam? 9070XT değerlerini merak ettim. Görselde yaptığım gibi sende atarsan sevinirim. RX 7900 XTX benim kart değerleri görüyor musunuz servisten termal macun değişimi yapıldıktan sonra bu hale geldi değişim isteyip tekrar gönderdim, THH başvurusuda yaptım.
12153 dedi: Servis raporu istiyorlar. Servisten değişim raporu çıksaydı o zaman dediğin gibi değişim olurdu. Genişletmek için tıkla... OCCT 3D Adaptive Extreme testi yapar mısın hocam? 9070XT değerlerini merak ettim. Görselde yaptığım gibi sende atarsan sevinirim. RX 7900 XTX benim kart değerleri görüyor musunuz servisten termal macun değişimi yapıldıktan sonra bu hale geldi değişim isteyip tekrar gönderdim, THH başvurusuda yaptım.
B bat Çalışkan Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 2 15 Şubat 2026 #33 Recep Baltaş dedi: Biliyorsunuz ben zaten Sapphire tavsiye etmiyorum. Sorunun PSU kaynaklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. İşlemci voltajı derken grafik işlemci mi yoksa CPU mu? Genişletmek için tıkla... Bu kart özelinde önerdiğiniz bir marka model var mıdır?
Recep Baltaş dedi: Biliyorsunuz ben zaten Sapphire tavsiye etmiyorum. Sorunun PSU kaynaklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. İşlemci voltajı derken grafik işlemci mi yoksa CPU mu? Genişletmek için tıkla... Bu kart özelinde önerdiğiniz bir marka model var mıdır?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.088 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.788 Yer İstanbul 24 Mart 2026 #34 Ben şu anda Prime 9070 XT kullanıyorum ve bu tür bir sorun yaşamadım.