RX 9070 XT sistem için Raijintek Cratos ATX 3.1 850W güç kaynağı alınır mı?

Bütçe
6.000 TL

YXEL

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Yer
Ankara
Sistemi tamamladık, sadece güç kaynağımız kaldı. Önerdiğiniz farklı bir ürün var mı? Bütçemiz 6.000 TL'ye kadar.
  • Ryzen 7 9800X
  • RX 9070 XT
  • Arctic Liquid Freezer III 360

Son düzenleme:
Modüler olması şart değil.

Ödediğimiz paranın hakkını verecekse problem yok diyelim Taepo nedir, ucuz yollu bir bileşen mi?

Orta kalite denebilir. Tayvan'lı bir kapasitör üreticisi. Raijintek'de ki gibi Rubycon veyahut Nippon Chemi Con kadar ömür konusunda iyi olmasa da kötü değil.

Orta kalite denebilir. Tayvan'lı bir kapasitör üreticisi. Raijintek'de ki gibi Rubycon veyahut Nippon Chemi Con kadar ömür konusunda iyi olmasa da kötü değil.
Teşekkür ederim ilginize. Güç kaynağını almasını istemiştim ama henüz sipariş vermemiş kardeşim, değerlendirmeye devam ediyoruz.
Ben bu bütçede modüler olmayan PSU almazdım. 850W fazlasıyla yeterli ama hangi 9070XT modelini kullandığınıza bağlı olarak daisy chain yapmanız gerekebilir.
Sapphire RX 9070 XT Pulse 16 GB modeli.

Teşekkür ederim ilginize. Güç kaynağını almasını istemiştim ama henüz sipariş vermemiş kardeşim, değerlendirmeye devam ediyoruz.

Sapphire RX 9070 XT Pulse 16 GB modeli.

Daisy chainsiz kullanabilirsiniz o zaman. 2x8 pin güç girişi var sanırım o modelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…