kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 17 Mart 2026 #1 Kasa: Gamepower Warcry Pulse 850W +80 Ekran kartı: Gigabyte RX 9070XT Gaming OC 16 GB. Arkadaşlar Steam PUBG oynarken dondu ve "sürücü çöktü" deyip oyundan atıldım, sonra "oyun çöktü" hatası aldım ve masaüstü siyah oldu, duvar kâğıdı.
Kasa: Gamepower Warcry Pulse 850W +80 Ekran kartı: Gigabyte RX 9070XT Gaming OC 16 GB. Arkadaşlar Steam PUBG oynarken dondu ve "sürücü çöktü" deyip oyundan atıldım, sonra "oyun çöktü" hatası aldım ve masaüstü siyah oldu, duvar kâğıdı.
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.316 Çözümler 3 Beğeniler 2.188 17 Mart 2026 #2 FurMark testine sokar mısınız? Arkada da OCCT ile güç hatlarına ve tüketimine bakın. Muhtemelen PSU kaynaklı. Artı 0 Eksi
FurMark testine sokar mısınız? Arkada da OCCT ile güç hatlarına ve tüketimine bakın. Muhtemelen PSU kaynaklı.
KS KS kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 17 Mart 2026 #3 SHERLOCKED dedi: FurMark testine sokar mısınız? Arkada da OCCT ile güç hatlarına ve tüketimine bakın. Muhtemelen PSU kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakacağım dediklerinize ve ne kadar dursun öyle? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2026 Artı 0 Eksi
SHERLOCKED dedi: FurMark testine sokar mısınız? Arkada da OCCT ile güç hatlarına ve tüketimine bakın. Muhtemelen PSU kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakacağım dediklerinize ve ne kadar dursun öyle?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 17 Mart 2026 #4 kaanxmiaa dedi: Nasıl bakacağım dediklerinize ve ne kadar dursun öyle? Genişletmek için tıkla... 10 dakika yeterli. Sağ kısımda grafik tablosu var. Artı 0 Eksi
kaanxmiaa dedi: Nasıl bakacağım dediklerinize ve ne kadar dursun öyle? Genişletmek için tıkla... 10 dakika yeterli. Sağ kısımda grafik tablosu var.
KS KS kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 17 Mart 2026 #5 @michaelscofield @SHERLOCKED doğru mu yaptıklarım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2026 Artı 0 Eksi
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 17 Mart 2026 #6 kaanxmiaa dedi: @michaelscofield @SHERLOCKED doğru mu yaptıklarım? Eki Görüntüle 233732 Genişletmek için tıkla... OCCT ekranını büyütün, sağ kısımda grafik olacak, oradan 12v kısmını atın. Artı 0 Eksi
kaanxmiaa dedi: @michaelscofield @SHERLOCKED doğru mu yaptıklarım? Eki Görüntüle 233732 Genişletmek için tıkla... OCCT ekranını büyütün, sağ kısımda grafik olacak, oradan 12v kısmını atın.
KS KS kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 17 Mart 2026 #7 michaelscofield dedi: OCCT ekranını büyütün, sağ kısımda grafik olacak, oradan 12v kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Attım. @michaelscofield doğru değil mi? michaelscofield dedi: OCCT ekranını büyütün, sağ kısımda grafik olacak, oradan 12v kısmını atın. Genişletmek için tıkla... 20 Dk oldu kapattım iki uygulamayı da bir sorun çıkmadı. Son düzenleme: 17 Mart 2026 Artı 0 Eksi
michaelscofield dedi: OCCT ekranını büyütün, sağ kısımda grafik olacak, oradan 12v kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Attım. @michaelscofield doğru değil mi? michaelscofield dedi: OCCT ekranını büyütün, sağ kısımda grafik olacak, oradan 12v kısmını atın. Genişletmek için tıkla... 20 Dk oldu kapattım iki uygulamayı da bir sorun çıkmadı.
The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 820 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 566 17 Mart 2026 #8 kaanxmiaa dedi: Attım. @michaelscofield doğru değil mi? Eki Görüntüle 233733 20 Dk oldu kapattım iki uygulamayı da bir sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu yeni mi yaşadın? sistemi ne zaman almıştın? ve tek bir oyunda mı yaşıyorsun? Artı 0 Eksi
kaanxmiaa dedi: Attım. @michaelscofield doğru değil mi? Eki Görüntüle 233733 20 Dk oldu kapattım iki uygulamayı da bir sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu yeni mi yaşadın? sistemi ne zaman almıştın? ve tek bir oyunda mı yaşıyorsun?
F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.369 Çözümler 3 Beğeniler 815 17 Mart 2026 #9 kaanxmiaa dedi: Arkadaşlar Steam PUBG oynarken dondu ve "sürücü çöktü" deyip oyundan atıldım, sonra "oyun çöktü" hatası aldım ve masaüstü siyah oldu, duvar kâğıdı. Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM var demiştin ya. "bende de 16 GB RAM var aynı sistem gram kasma donma yok" onu bir ara yükselt olur mu? Belki sorunun çözülür. Artı 0 Eksi
kaanxmiaa dedi: Arkadaşlar Steam PUBG oynarken dondu ve "sürücü çöktü" deyip oyundan atıldım, sonra "oyun çöktü" hatası aldım ve masaüstü siyah oldu, duvar kâğıdı. Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM var demiştin ya. "bende de 16 GB RAM var aynı sistem gram kasma donma yok" onu bir ara yükselt olur mu? Belki sorunun çözülür.
KS KS kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 17 Mart 2026 #10 The Semih dedi: Bu sorunu yeni mi yaşadın? Sistemi ne zaman almıştın? Ve tek bir oyunda mı yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... Daha önce de sürücü çöktü fakat neden olduğunu hatırlamıyorum sistem Max 15 günlük falan sistem. Artı 0 Eksi
The Semih dedi: Bu sorunu yeni mi yaşadın? Sistemi ne zaman almıştın? Ve tek bir oyunda mı yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... Daha önce de sürücü çöktü fakat neden olduğunu hatırlamıyorum sistem Max 15 günlük falan sistem.