RX Vega 56 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Charles Smith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 864
  • Etiketler Etiketler
    vega

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Forumdan birisi satiyor. Fiyati uygun geldi ancak benim islemci R5 4500 ve PSU da 650W sanirim. Darbogaz olur mu guc kaynagi yeterli mi? Bu yaz ekran karti yukseltme fikrim vardi. Bu firsat iyi mi yoksa yazin sonuna dogru RX6600 mu almalıyım?

Islemci acisindan ben hiçbir sorun olmayacagini dusunuyorum da eski bir ekran karti olunca guc kaynagi kafama takildi. Guc kaynagi RX660 icin yeterli olur mu? O var bir de. Bütçem hem ekran kartina hem de guc kaynagina yetmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki guc kaynagi sorun cikarir mi?

Hocam, bu ayin sonunda 10 bin lira gibi bir param olacak. Bes bin civarina soyle bir sey mi alayim yoksa bu karti alip geceyim mi simdi? Sahsen paramin cogunu harcamak istemiyorum cunku ailem para nerede diye sordugumda ekran karti aldim 5 bin lira verdim dersem kizabilirler. Ayrica 2500'e Vega alsam kalan parayla ikinci el bir laptop da alabilirim. Bu sartlarda biraz bekleyip 5000 liraya guncel bir kart olan rx6600 almam mi mantikli yoksa şu an elimdeki parayla Vega 56 almam mi?

Bence Vega 56 daha mantıklı hocam laptop ihtiyacınız var gibi 5 bin lira da benim gibi öğrenciler için halen büyük para.

Bence Vega 56 daha mantıklı hocam laptop ihtiyacınız var gibi 5 bin lira da benim gibi öğrenciler için halen büyük para.

Ben de ogrenciyim. Laptop ihtiyaci soyle, hem bir laptop alirsam kardesimle oyun oynayabilirim, bu sene sinav senem, kutuphaneye giderken yanimda goturebilirim. Universitede de isime yarar ancak muhtemelen universiteye bulundugum sehirde gidecegim. Bu yuzden laptop dusundugum kadar isime yaramayadabilir. Bilemedim o yuzden. Şu an elimdeki sistemde rx6400 var.

Bence ekran kartına da ihtiyac yok gibi hocam. RX 6400 idare eder sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…