RX580 4 GB i5 4440 ile Mortal Kombat 1 ve The Last of Us 1 oyun performansı nasıl olur?

mahmutburak33

Becerikli
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi bu sistem ile bu oyunları oynamak istiyorum. Sizce satın alınır mı? Siz ne öneriyorsunuz? Oyun performansı ne olur? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi günler.

Oynatmaz iki oyun grafik ve işlemci üzerine çok az oynatır fotoğraftan film yapar gibi.

RX590 ile TLOU Part 1'i ilk çıktığı hafta 30-50fps aralarında bitirmiştim. O zaman optimizasyonu berbattı. Sonrasında tekrar bitirdiğim 50-60fps arasına diye hatırlıyorum.

Last of Us işlemcinin içinden geçer malesef. Az önce oynuyordum i3 10100f işlemci var %90 ların üzerinde işlemci kullanımı acayip darboğaz yapıyor. Vram kullanımı da 10k ya yakın.

Last of Us işlemcinin içinden geçer maalesef. Az önce oynuyordum i3 10100F işlemci var %90 ların üzerinde işlemci kullanımı acayip darboğaz yapıyor. VRAM kullanımı da 10k ya yakın.

O zaman Last of Us iptal ama Mortal Kombat'ı bir deneyeceğim.

En Low grafiklere bile alsanız sistem kaldırmayabilir çünkü part 1 öyle bir oyunki işlemciyide ekran kartını da son haddine kadar zorluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…