N2mYoqh Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 181 Çözümler 2 Beğeniler 48 Yer Afyonkarahisar 24 Aralık 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, Ryzen 5 500 işlemcim ve RTX 3070 ekran kartım var çift monitör kullanıyorum, ana monitör ile oyun oynarken diğer monitörde video veya film izlemek istediğimde video ekranında donma kasma takılma oluyor sorunu çözemedim nasıl çözebilirim? Asus ve WiewSonic monitörleri kullanıyorum.
Arkadaşlar merhaba, Ryzen 5 500 işlemcim ve RTX 3070 ekran kartım var çift monitör kullanıyorum, ana monitör ile oyun oynarken diğer monitörde video veya film izlemek istediğimde video ekranında donma kasma takılma oluyor sorunu çözemedim nasıl çözebilirim? Asus ve WiewSonic monitörleri kullanıyorum.
Çözüm Vâveylâ 24 Aralık 2025 Ara kısmına "Grafik Ayarları" yazın, "Gelişmiş Grafik Ayarları"ndan "Donanım Hızlandırmalı GPU Zamalamasını"nı kapatmayı deneyin.
Ara kısmına "Grafik Ayarları" yazın, "Gelişmiş Grafik Ayarları"ndan "Donanım Hızlandırmalı GPU Zamalamasını"nı kapatmayı deneyin.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.319 Çözümler 15 Beğeniler 846 Yer CachyOS 24 Aralık 2025 #2 Ara kısmına "Grafik Ayarları" yazın, "Gelişmiş Grafik Ayarları"ndan "Donanım Hızlandırmalı GPU Zamalamasını"nı kapatmayı deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Ara kısmına "Grafik Ayarları" yazın, "Gelişmiş Grafik Ayarları"ndan "Donanım Hızlandırmalı GPU Zamalamasını"nı kapatmayı deneyin.
KS KS N2mYoqh Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 181 Çözümler 2 Beğeniler 48 Yer Afyonkarahisar 25 Aralık 2025 #3 Vâveylâ dedi: Ara kısmına "grafik ayarları" yazın, "gelişmiş grafik ayarları"ndan "donanım hızlandırmalı GPU zamalamasını"nı kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereye yazağım bu ibareyi başlat =>çalıştır=>ara şeklinde mi acaba? Artı 0 Eksi
Vâveylâ dedi: Ara kısmına "grafik ayarları" yazın, "gelişmiş grafik ayarları"ndan "donanım hızlandırmalı GPU zamalamasını"nı kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereye yazağım bu ibareyi başlat =>çalıştır=>ara şeklinde mi acaba?
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.319 Çözümler 15 Beğeniler 846 Yer CachyOS 25 Aralık 2025 #4 N2mYoqh dedi: Tam olarak nereye yazağım bu ibareyi başlat =>çalıştır=>ara şeklinde mi acaba? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
N2mYoqh dedi: Tam olarak nereye yazağım bu ibareyi başlat =>çalıştır=>ara şeklinde mi acaba? Genişletmek için tıkla...
A Atamyolundayız Becerikli Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 162 Beğeniler 93 26 Aralık 2025 #5 Saçma gelebilir ama o kart yetersiz. Grafikleri düşürüp deneyin. Ben de bile oyun+videolar da sistem zorlanıyor. 5080 kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Saçma gelebilir ama o kart yetersiz. Grafikleri düşürüp deneyin. Ben de bile oyun+videolar da sistem zorlanıyor. 5080 kullanıyorum.