Ryzen 5 5500 sistem için yükseltme önerileri

themahonee

Başarılı
Arkadaşlar selam, hazır 2. el bir sistem alacağım.
  • Cooler Master 600W PSU
  • Ryzen 5 5500
  • 2x8 3600 MHz XPG RAM
  • B550 Gaming X V2 anakart
İleride bu sistemi ne kadar yükseltebilirim ve şu anda günlük oynadığım CS2, GTA 5 gibi oyunlarda sorun çıkarır mı?

Sistem için bütçeniz nedir? Bu sisteme vereceğiniz fiyat nedir? Son olarak bunları da belirtirseniz daha sağlıklı sonuçlar gelir.

Fiyatı biraz daha ezin, ezilmiyorsa bence 8 bin vermeyin şu sisteme. Bütçe durumlarınızı bilmem fakat biraz daha sabredip sıfır ve daha performanslı kasa kovalayabilirsiniz. Geçen indirimlerde 12-13 civarlarına kadar düşmüştü.

10 Bin'den düşürdüm, maximum şu an 8 bin TL verebilirim. Dediğim gibi beni idare etsin CS2, GTA 5 oynuyorum zaten. Belki FIFA ve eFootball yanında dizi, film, sosyal medya için. Çok ağır oynamam zaten.

8 bine alabileceğim maximum sistem nedir acaba? Öneriniz varsa benim için çok değerlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 bine bulabildiğin maksimum sistem bu olabilir fakat benim 8 bin liram olsaydı aceleci olup böyle bir sisteme bu kadar para vermek yerine 1 ay sağda solda çalışıp 25-30 bine çok daha iyi bir sistem alırdım.

8 bine bulabildiğin maksimum sistem bu olabilir fakat benim 8 bin liram olsaydı aceleci olup böyle bir sisteme bu kadar para vermek yerine 1 ay sağda solda çalışıp 25-30 bine çok daha iyi bir sistem alırdım.

Yok hocam, param var yani 2. ele verebileceğim para bu kadar olsun istiyorum. 5-6 ay öyle takayım dursun işimi görsün. PS5 kullanıyordum. CS2, GTA 5'i bilgisayarda oynamak için almak istedim sadece. Bir de ses sistemimi takayım, şarkı açayım, kasmasın yeter.

CS2 için bir şey diyemem ama GTA5 ve bahsettiğin genel kullanım için idare eder seni. Fakat yine de tavsiyemi yukarıda belirttim, karar senin kararın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…