fthkynr Başarılı Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 113 Beğeniler 3 Dün 23:39 #1 Esenlikler. Aşağıda özelliklerini belirttiğim sistemin güncel ikinci el piyasasında ne kadar edeceğini öğrenmek istiyorum. Sistem bileşenleri şu şekildedir: İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: Intel Arc B580 Anakart: B650 RAM: 2x8 GB Güç Kaynağı: 750W VX Plus Kasa: DeepCool Soğutucu: DeepCool Sizce bu sistemin güncel piyasa ederi ortalama ne kadardır? Fiyat tahminlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Esenlikler. Aşağıda özelliklerini belirttiğim sistemin güncel ikinci el piyasasında ne kadar edeceğini öğrenmek istiyorum. Sistem bileşenleri şu şekildedir: İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: Intel Arc B580 Anakart: B650 RAM: 2x8 GB Güç Kaynağı: 750W VX Plus Kasa: DeepCool Soğutucu: DeepCool Sizce bu sistemin güncel piyasa ederi ortalama ne kadardır? Fiyat tahminlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Argo Başarılı Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 490 Çözümler 2 Beğeniler 283 Yer Callahan Industrial Dün 23:59 #2 fthkynr dedi: Esenlikler. Aşağıda özelliklerini belirttiğim sistemin güncel ikinci el piyasasında ne kadar edeceğini öğrenmek istiyorum. Sistem bileşenleri şu şekildedir: İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: Intel Arc B580 Anakart: B650 RAM: 2x8 GB Güç Kaynağı: 750W VX Plus Kasa: DeepCool Soğutucu: DeepCool Sizce bu sistemin güncel piyasa ederi ortalama ne kadardır? Fiyat tahminlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Verdiğin bilgiler oldukça detaysız. Gerçekçi bir fiyatlandırma yapmamız mümkün değil.
fthkynr dedi: Esenlikler. Aşağıda özelliklerini belirttiğim sistemin güncel ikinci el piyasasında ne kadar edeceğini öğrenmek istiyorum. Sistem bileşenleri şu şekildedir: İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: Intel Arc B580 Anakart: B650 RAM: 2x8 GB Güç Kaynağı: 750W VX Plus Kasa: DeepCool Soğutucu: DeepCool Sizce bu sistemin güncel piyasa ederi ortalama ne kadardır? Fiyat tahminlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Verdiğin bilgiler oldukça detaysız. Gerçekçi bir fiyatlandırma yapmamız mümkün değil.
KS KS fthkynr Başarılı Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 113 Beğeniler 3 Bugün 00:02 #3 Diyelim ki en düşük parçalar var en az ne kadara koymalıyım.