Ryzen 5 5600 & RTX 4060 Ti sistem Ryzen 5 7500F & RTX 5060 Ti ile takaslanır mı?

Yusuf esen

Çalışkan
Bende Ryzen 5 5600 GeForce RTX 4060 Ti sistemim var resimdeki sistemle takas yapılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyata bağlı, hocamızın dediği gibi al satçı satıcı, fazla fiyat çekebilir.
Onun harici o ekran kartı 8 GB alınmaz, VRAM darboğazı olur.

Al satçı gibi gözüküyor dolayısıyla üstüne en kibar tabir ile "öpüleceğiniz" bir parayı almadan bırakmaz.

Peki önerebileceğiniz bir sistem var mı? Ben bu sistemi arkadaş tavsiyesi üzerine hazır sistem olarak aldım. Gerçekten iyi bir kasa hiçbir oyunda üzmedi beni fakat yükseltmek istiyorum. Bütçem ortalama 50k bandında.

50 bine bu sistem tabii ki alınmaz. (Takas edeceksiniz biliyorum, günün sonunda eder olarak)

En mantıklısı elinizdeki sistemi satıp üstüne bir şeyler koyarak güzell bir sistem bulmanız. En zararsız bu şekilde çıkarsınız.

VRAM çok kullanılmayan oyunlar için alınır mı peki ?
Ben olsam yine almam 38.000'e 16gb versiyonu sistem varken alınmaz.
Bence sistemi satmaya zarar etmeye değmez bir süre.

Ya da bütçeyi biraz daha artırıp 5070-5070Tİ sistem toplanabilir değmesi için.
50.000 civarlarına kaliteli parçalarla 5070 toplamak en mantıklısı gibi duruyor.

50 k bandında önerebileceğin bir sistem var mı

Ben Ekran kartını değiştiricektimde ondan dedim neyse arkadaşın konusunda trash talk yapmalıyım. ama tek söyliyeceğim şey 16gb verisyonuna bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…