KS KS i5 7500F Becerikli Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 797 Çözümler 3 Beğeniler 295 19 Ocak 2026 #11 michaelscofield dedi: Yaşamadım. Bugün 2K monitöre geçtim, çok az olan darboğaz 0'a düştü. Genişletmek için tıkla... Benim de geçesim var ama tam emin olamıyorum. Hangi monitörü aldınız? theodore bagwell dedi: Pek mümkün değil bence hocam. 5600 mid level bir işlemci. Mesela ben RTX 3080 ile kullanıyorum bende biraz darboğaz yaratıyor ama göze batacak kadar değil. 9060 XT de hiç yapmaz bence. Genişletmek için tıkla... Hocam 16 GB olan yapma ihtimali var, güçlü bir kart. Bilmiyorum ama şu an sadece Valorant'ta denedim
michaelscofield dedi: Yaşamadım. Bugün 2K monitöre geçtim, çok az olan darboğaz 0'a düştü. Genişletmek için tıkla... Benim de geçesim var ama tam emin olamıyorum. Hangi monitörü aldınız? theodore bagwell dedi: Pek mümkün değil bence hocam. 5600 mid level bir işlemci. Mesela ben RTX 3080 ile kullanıyorum bende biraz darboğaz yaratıyor ama göze batacak kadar değil. 9060 XT de hiç yapmaz bence. Genişletmek için tıkla... Hocam 16 GB olan yapma ihtimali var, güçlü bir kart. Bilmiyorum ama şu an sadece Valorant'ta denedim
theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.275 Çözümler 4 Beğeniler 475 Yer Fox River Hapishanesi 19 Ocak 2026 #12 i5 7500F dedi: Benim de geçesim var ama tam emin olamıyorum. Hangi monitörü aldınız? Hocam 16 GB olan yapma ihtimali var, güçlü bir kart. Bilmiyorum ama şu an sadece Valorant'ta denedim Genişletmek için tıkla... Valorant ekran kartına yük bindiren bir oyun değil. O oyunda anlayamazsınız darboğaz yapıp yapmadığını. AAA oyunlarda deneyin. Ek olarak 16GB olması gücü ifade etmez hocam. 8 GB olup da o kartlar gibi performans veren kartlar var.
i5 7500F dedi: Benim de geçesim var ama tam emin olamıyorum. Hangi monitörü aldınız? Hocam 16 GB olan yapma ihtimali var, güçlü bir kart. Bilmiyorum ama şu an sadece Valorant'ta denedim Genişletmek için tıkla... Valorant ekran kartına yük bindiren bir oyun değil. O oyunda anlayamazsınız darboğaz yapıp yapmadığını. AAA oyunlarda deneyin. Ek olarak 16GB olması gücü ifade etmez hocam. 8 GB olup da o kartlar gibi performans veren kartlar var.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.088 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.398 Yer İstanbul 19 Ocak 2026 #13 i5 7500F dedi: Benim de geçesim var ama tam emin olamıyorum. Hangi monitörü aldınız? Genişletmek için tıkla... Gigabyte M27Q2 QD.
i5 7500F dedi: Benim de geçesim var ama tam emin olamıyorum. Hangi monitörü aldınız? Genişletmek için tıkla... Gigabyte M27Q2 QD.