Ryzen 5 5600 ve RTX 3070 sistem, monitör dahil ne kadar eder?

Kaan0971

Çalışkan
Elimde 2023 yılında satın alınmış bir hazır sistem var. Yaklaşık 1 sene kullandım ve 2024 Haziran ayından beri kutulu şekilde duruyor. Satıp elimden çıkarmayı düşünüyorum. Monitörüm ASUS VG27A modeli, 27" 165Hz ve 2K çözünürlükte. Sistemin özellikleri faturada yazıyor. Monitör ve kasayı toplam ne kadara satabilirim sizce?

Eki Görüntüle 161099

Son düzenleme:
Sisteminizi ve monitörünüzü satma fiyatını belirlerken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Aşağıda adım adım önerilerimi bulabilirsiniz:

1. Donanım Değerlemesi:
- AMD Ryzen 5 5600
- ASUS TUF Gaming B550M Anakart
- ASUS Dual RTX 3070 Ekran Kartı
- 16 GB RAM
- 500 GB SSD
- Kasa ve PSU

2. Monitör Özellikleri:
- ASUS VG27A, 27", 165Hz, 2K çözünürlük

3. İkinci El Pazarında Araştırma:
- Benzer sistemlerin ve monitörlerin güncel ikinci el satış fiyatlarını kontrol edin. Online platformları inceleyin (örn. Letgo, Sahibinden).
- Eşdeğer parçaların fiyatlarını öğrenin.

4. Toplu Fiyatlandırma:
- Hazır sistem fiyatlandırmanız için şu anki piyasa değerinin %60-75'ini göz önünde bulundurun.
- Monitör için yine aynı orandan bir değerlendirme yapın.

5. Tahmini Fiyat:
- Sistem (Ryzen + RTX 3070): 12.000 - 16.000 TL arası
- Monitör: 4.000 - 6.000 TL arası
- Toplam: 16.000 - 22.000 TL arası

6. Pazarlık Payı:
- İlk fiyat teklifinizde biraz daha yüksek bir rakam belirleyin (pazarlığa açık olun).

7. İlan Oluşturma:
- Bir ilan oluştururken detaylı ve net bilgiler verin. Ürünün durumunu ve kullanılmadığını açıkça belirtin.

Fiyat aralığını belirlemek için de yukarıdaki maddeleri göz önünde bulundurabilirsiniz. Ek sorularınız varsa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…