Ryzen 5 5600X işlemci için 1080p'de en iyi ekran kartı önerisi

Efruz

Başarılı
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle başlıktan anlayabileceğiniz üzere 5600X kullanıyorum. İşlemciden memnunum. Ekran kartı olarak 3060 12 GB kullanıyorum, ileride değiştirmeyi düşünüyorum. Bana yardımcı olur musunuz? 1080p’de maksimum performansı besleyecek en iyi ekran kartı nedir? Ona göre yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden saygılar, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 5600'ü 4060'la kullanıyorum. 5060 en iyi 1080P kartı olabilir. Ya da 7700 XT. Kartları ve işlemcinin adını Youtube'a yazıp değerleri kontrol ettir. Öyle fayda olabilir.

3060'dan yükseltme yapılmasının bir manasını göremiyorum günümüz için hele 1080P için hala çıtır bir kart ama illa yapılacak ise kampanyalı, uygun fiyatlı bir 9060XT mis gibi iş görür.

3060'dan yükseltme yapılmasının bir manasını göremiyorum günümüz için hele 1080p için hala çıtır bir kart ama illa yapılacak ise kampanyalı, uygun fiyatlı bir 9060XT mis gibi iş görür.

Acelesi yok ileride imkanım olursa değiştirmek onun için.

AMD olarak anladım peki NVIDIA olarak ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…