KS KS FiireFlyy Becerikli Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 142 Beğeniler 44 17 Eylül 2025 #181 AceTeq dedi: Neyin soruna neden olduğunu çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bence diğer çekirdeklerin -30 olması diye düşünüyorum. Hatta bu ayarlarda daha iyi performans alıyorum
AceTeq dedi: Neyin soruna neden olduğunu çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bence diğer çekirdeklerin -30 olması diye düşünüyorum. Hatta bu ayarlarda daha iyi performans alıyorum
AceTeq Üstün Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 3.739 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 2.339 Yer Başkent 18 Eylül 2025 #182 FiireFlyy dedi: Bence diğer çekirdeklerin -30 olması diye düşünüyorum. Hatta bu ayarlarda daha iyi performans alıyorum Genişletmek için tıkla... Tek tek bulmak yerine, tek seferde çözülmüş gibi, iyi olmuş. Canın sıkılırsa mıncıklarsın sonra.
FiireFlyy dedi: Bence diğer çekirdeklerin -30 olması diye düşünüyorum. Hatta bu ayarlarda daha iyi performans alıyorum Genişletmek için tıkla... Tek tek bulmak yerine, tek seferde çözülmüş gibi, iyi olmuş. Canın sıkılırsa mıncıklarsın sonra.
KS KS FiireFlyy Becerikli Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 142 Beğeniler 44 18 Eylül 2025 #183 AceTeq dedi: Tek tek bulmak yerine, tek seferde çözülmüş gibi, iyi olmuş. Canın sıkılırsa mıncıklarsın sonra. Genişletmek için tıkla... Aman aman uzun süre BIOS'a girmek istemiyorum . Çalışıyorsa dokunmamak en iyisi.
AceTeq dedi: Tek tek bulmak yerine, tek seferde çözülmüş gibi, iyi olmuş. Canın sıkılırsa mıncıklarsın sonra. Genişletmek için tıkla... Aman aman uzun süre BIOS'a girmek istemiyorum . Çalışıyorsa dokunmamak en iyisi.