Ryzen 5 7500F işlemci için soğutucu önerisi

Bütçe
4000 TL
Bu iş biraz da marka bazlı değil, model bazlı. Bunu unutmayın hocam. Bazı modellerde kronik sorunlar olabiliyor. İyice araştırın. Benim cihaz V2 olduğu için muhtemelen sorun yok.
Zaten ML240L serisinin kronik bir problemi yok bence, aksi halde 8 yıl kullanamazdım. Burada kronik sorundan çok ses profilinden bahsediyoruz hocam. Maalesef çok sesli oluyor CoolerMaster'in fanları.
Sistemi OCCT ile yüke soktuğunda soğutma performansı nasıl ve kaç rpm de çalışıyor fanlar?
Atmos serisini de baya övüyorlardı bu arada. Fakat ses konusunda hala sıkıntılı bir firma.

Ses konusunda da memnunum ben. Yani memnun kalmadığım pek bir şey yok. Biraz gösterişsiz olması dışında. Çok daha iyi modeller vardır ama v2'de rezalet kötü bir soğutucu değil bence. 8 yıl sıvı soğutma için iyi bir değer. Armoury Crate ile standart mod ile kullanıyorum, RPM ayarları falan tamamen programda. Akıllı mod kullanıyorum Fan Xpert2 ile. Hiç ayar yapmıyorum. Dümdüz kullanıyorum tabiri caizse. Kasada mesh benim, hava akışım iyi. OCCT ile test yaptığımda da serin tutuyor bu soğutucu işlemciyi, kaç RPM ile çalıştığını hatırlamıyorum inan ki. İlk topladığımda yapmıştım sistemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…