Ryzen 5 7500F - RTX 4060 sistem alınır mı?

Bütçe
30.000

Jackal53

Çalışkan
Merhaba, bu linkteki sistemler arasında kararsız kaldım sizce hangisi mantıklı? Farklı alternatifleriniz varsa önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 30k. Gaming.Gen.TR öncelikli tercihim çünkü vade farksız taksit kampanyası yapıyor.

Sistem-1

Sistem-2

Sistem-3

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstteki yorumda dendiği gibi kampanya bekleyin, bazen sistemlerde indirim olabiliyor ancak bu bana yeter derseniz az değişiklikle bence hepsi alınabilir, bu sistem ile bu sistemin daha iyi olacağını düşünüyorum. RAM'leri 2x16 yapabilirsiniz bütçenize uygunsa, RAM'lerden biri bozulunca çıkartıp diğerini kullanabilirsiniz sadece. Sistemlerden 2 tanesi ileriye dönük sanırsam.

Sanırım bu bütçede en uygun sistem tebilon'da 26.000₺'ye satılan R5 7500F+4060. İlla alınacaksa bunun alınması mantıklı olur.

Hep A620 anakartlar var sistemlerde bu kart giriş seviyesi değil mi? RTX 4000 serisine çift fanlı soğutma yeterli oluyor mu?
F/P bütçede daha üst segment anakart kullanılması pek mümkün olmuyor. 4060 için çift fan gayet yeterli aksine 3 fanlı gereksiz abartı bence.

Soğutma bloğu iyiyse yeterli olur, 3000 serisinde tek fanlılarda soğutması iyi olanlarla oyun oynanabiliyordu rahatça.

Sanırım bu bütçede en uygun sistem tebilon'da 26.000₺'ye satılan R5 7500F+4060. illa alınacaksa bunun alınması mantıklı olur.

F/P bütçede daha üst segment anakart kullanılması pek mümkün olmuyor. 4060 için çift fan gayet yeterli aksine 3 fanlı gereksiz abartı bence.

Arkadaş Gigabyte 3060 bir modelini kullanmıştı ve sistem 85-90 derece altına düşmüyordu.

Arkadaş Gigabyte 3060 bir modelini kullanmıştı ve sistem 85-90 derece altına düşmüyordu.
Gigabyte Windforce serisi soğutma performansı olarak leş bir kart büyük ihtimalle onu kullanıyordu arkadaşınız. Üstüne kötü hava yoluna sahip bir kasası varsa gayet normal ama bu diğer markaların modellerinde olan bir sıkıntı değil.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt