SwanN Uzman Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 41 Beğeniler 8 19 Aralık 2024 #1 Oyun esnasında rastgele anlarda küçük FPS droplar yiyorum. Nedenini hiçbir şekilde anlayamadım. Bütün sürücülerim en güncelde. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2024
Oyun esnasında rastgele anlarda küçük FPS droplar yiyorum. Nedenini hiçbir şekilde anlayamadım. Bütün sürücülerim en güncelde.
KS KS SwanN Uzman Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 41 Beğeniler 8 19 Aralık 2024 #11 berkay.yldrm0 dedi: Throttle kokusu ve %1 FPS düşmesi gibi geldi sıcaklıkları paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkları şu an anlık paylaşamayacağım ama 60 üstüne çok nadir çıkıyor. Bahsettiğiniz şey nedir? Recep Baltaş dedi: 24H2 güncellemesini yapıp tekrar izler misin durumu? Genişletmek için tıkla... 24h2 de bazı hatalar devam etmekte sanırım. 24h2 yerine Win 10 22h2 mantıklı olur mu bu konuda? Recep Baltaş dedi: Oyuna girmeden önce arka planda LatencyMon aç, oyun bitince bir kontrol et gecikmeye sebep olan gözüne çarpan bir sürücü var mı diye. Windows sürümün nedir ayrıca? Genişletmek için tıkla... Bu uygulamayı nasıl kullanacağım. Rehber var mıdır acaba? Son düzenleme: 19 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
berkay.yldrm0 dedi: Throttle kokusu ve %1 FPS düşmesi gibi geldi sıcaklıkları paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkları şu an anlık paylaşamayacağım ama 60 üstüne çok nadir çıkıyor. Bahsettiğiniz şey nedir? Recep Baltaş dedi: 24H2 güncellemesini yapıp tekrar izler misin durumu? Genişletmek için tıkla... 24h2 de bazı hatalar devam etmekte sanırım. 24h2 yerine Win 10 22h2 mantıklı olur mu bu konuda? Recep Baltaş dedi: Oyuna girmeden önce arka planda LatencyMon aç, oyun bitince bir kontrol et gecikmeye sebep olan gözüne çarpan bir sürücü var mı diye. Windows sürümün nedir ayrıca? Genişletmek için tıkla... Bu uygulamayı nasıl kullanacağım. Rehber var mıdır acaba?
berkay.yldrm0 Uzman Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 5 Beğeniler 84 20 Aralık 2024 #12 Sadece Valorant'ta yaşıyorsunuz yoksa diğer oyunlardadamı böyle? Artı 0 Eksi
KS KS SwanN Uzman Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 41 Beğeniler 8 20 Aralık 2024 #13 berkay.yldrm0 dedi: Sadece Valorant'ta yaşıyorsunuz yoksa diğer oyunlardadamı böyle? Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla valorant. Çözünürlük yüzünden olabilir mi? Recep Baltaş dedi: Oyuna girmeden önce arka planda LatencyMon aç, oyun bitince bir kontrol et gecikmeye sebep olan gözüne çarpan bir sürücü var mı diye. Windows sürümün nedir ayrıca? Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanacağımı anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleme: 20 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
berkay.yldrm0 dedi: Sadece Valorant'ta yaşıyorsunuz yoksa diğer oyunlardadamı böyle? Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla valorant. Çözünürlük yüzünden olabilir mi? Recep Baltaş dedi: Oyuna girmeden önce arka planda LatencyMon aç, oyun bitince bir kontrol et gecikmeye sebep olan gözüne çarpan bir sürücü var mı diye. Windows sürümün nedir ayrıca? Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanacağımı anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?