Ryzen 5 7500F sisteme ikinci el ekran kartı önerisi

Bütçe
8.000-9.000 TL
Hangi cozunurluk ve hangi ayarlarda ne tip oyun oynayacaksin?

Hangi cozunurluk ve hangi ayarlarda ne tip oyun oynayacaksin?
1080P rekabetçi oyunlar oynuyorum. Grafik benim için çokta önemli bir unsur değil. Ancak bu sıralar kendi oyunumu yapmak istiyorum. O yüzden render tarzı işler için Nvidia marka daha iyi olur sanırım.

1080p rekabetçi oyunlar oynuyorum. Grafik benim için çok da önemli bir unsur değil. Ancak bu sıralar kendi oyunumu yapmak istiyorum. O yüzden render tarzı işler için NVIDIA marka daha iyi olur sanırım.

O zaman mecbur NVIDIA almalısınız.

1080P rekabetçi oyunlar oynuyorum. Grafik benim için çokta önemli bir unsur değil. Ancak bu sıralar kendi oyunumu yapmak istiyorum. O yüzden render tarzı işler için Nvidia marka daha iyi olur sanırım.
3070 gayet işinizi görür ancak belirttiğiniz bütçede bulması çok zor, şu anda piyasası 11-12 bin civarı yanlış bilmiyorsam. Ayrıca ben de oyun geliştirme ile uğraşan biriyim, normal şartlarda oyun motorunu çalıştırmak ve blender vb. programlarda modelleme yapmak için kullandığınız ekran kartının Nvidia olmasının çok bir önemi yok. Ancak Unreal Engine üzerinde Ray Tracing ile çalışıyorsanız tek seçenek Nvidia olacaktır.

Ornegin boyle bir ilan buldum. 8 ay mining yapildi demis miningli kart alınır mı?

Ben olsam almazdım, kaldı ki bu kartın garantisi de bozulmuş. Olabildiğince oyuncu tarafından kullanılmış ve garantisi faturası olan kartlar bulmaya çalışın.

Ekleme: Garantisi olmasa da garanti etiketi olan kartlar bakın, en azından tamir görmediğinden daha emin olursunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…