Ryzen 5 7600 için F/P 240 mm sıvı soğutucu tavsiyesi

Morty

Becerikli
Merhaba arkadaşlar,

Ryzen 5 7600 kullanıyorum ve işlemcim için 240 mm sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Bütçem için kesin bir sınır belirlemedim ancak fiyat ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Yine de sadece ucuz olduğu için performansı yetersiz bir ürün almak istemiyorum. Fiyat/performans açısından mantıklı, uzun süre sorunsuz kullanabileceğim bir model arıyorum.

Benim için en önemli kriter sıcaklık performansı. Sessizlik ikinci planda kalabilir. İşlemciyi çoğunlukla oyun için kullanıyorum ve ileride PBO da açabilirim. Bu nedenle Ryzen 5 7600'ü mümkün olduğunca serin çalıştırabilecek bir 240 mm AIO tavsiyesi almak istiyorum.

Birçok kişi Thermalright Phantom Spirit 120 SE önerdi ancak kule tipi hava soğutucuların görüntüsünü sevmediğim için tercihim sıvı soğutmadan yana. Bu yüzden özellikle 240 mm sıvı soğutucu kullanan arkadaşların deneyimlerini merak ediyorum.

Fiyatına göre en mantıklı 240 mm sıvı soğutucu hangisi olur? Kullandığınız modellerden memnun kaldığınız veya uzak durulması gerektiğini düşündüğünüz ürünler varsa paylaşabilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…