Ben 7600X işlemcide bellek OC ile yaklaşık 57 ns civarına kadar indim, gayet iyi bir değer daha aşağısı pek kolay görülmez. Ama eğer biri daha iyisini yapacaksa, o da @Ayhan Dönmez hocamdır
Ben 7600X işlemcide bellek OC ile yaklaşık 57 ns civarına kadar indim, gayet iyi bir değer daha aşağısı pek kolay görülmez. Ama eğer biri daha iyisini yapacaksa, o da @Ayhan Dönmez hocamdır
Bu adamlar nelere sahip ya böyle. Bir de nasıl bir silikon kullanıyorlar bizde olmayan . Buradaki kitler 1.4V luk olan CL26 mı? 1.45V luk olan CL26 mı?
Bu adamlar nelere sahip ya böyle. Bir de nasıl bir silikon kullanıyorlar bizde olmayan . Buradaki kitler 1.4V luk olan CL26 mı? 1.45V luk olan CL26 mı?
Dün akşam -30 CO stabil mi diye kontrol ettim VT3 üzerinde. Testten geçti ama stabil olmadığını farkettim. Çünkü test sırasında 6.8 6.9 7 lerden ender de olsa 6.5 lere indiğini gördüm. Bugün -25 olarak güncelledim. VT3 yeniden yaptım ve evet bu sefer hiç düşüş olmadı ortalama 6.9-7 seviyelerinde gezdi hep 2 saat boyunca. Ama bu şekilde AIDA64 Latency testi yapmadım henüz.
Değerler çok iyi, DDR3’e neredeyse yaklaşmış durumda. DDR5 için gördüğüm en düşük gecikmelerden biri sayılır. Ev kredisine girmesem ben de böyle bir sistem kurmayı planlıyordum sonraki bahara kaldı. İleride 50ns altını görürüz, o zaman ben de geçiş yapmış olurum