MeHMeT01 27 Uzman Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 63 Beğeniler 16 Yer Adana 14 Temmuz 2026 #1 Merhaba üstatlar. Bu aşağıdaki kasa ne kadara alınır, tahminen yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2026
Merhaba üstatlar. Bu aşağıdaki kasa ne kadara alınır, tahminen yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Caner Uncu 96 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 10.040 Makaleler 13 Çözümler 185 Beğeniler 18.970 15 Temmuz 2026 #2 Hocam parça parça kabataslak bir hesap yapınca aşağı yukarı ₺30.000 çıkıyor da şu sisteme de bu parayı vermek pek mantıklı gelmiyor bana ya. ₺25.000'e falan biterse toplu olarak güzel fiyat ancak parça parça toplarım derseniz bence daha mantıklı bir sistem çıkar ortaya bu bütçede.
Hocam parça parça kabataslak bir hesap yapınca aşağı yukarı ₺30.000 çıkıyor da şu sisteme de bu parayı vermek pek mantıklı gelmiyor bana ya. ₺25.000'e falan biterse toplu olarak güzel fiyat ancak parça parça toplarım derseniz bence daha mantıklı bir sistem çıkar ortaya bu bütçede.
KS KS MeHMeT01 27 Uzman Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 63 Beğeniler 16 Yer Adana 21 Temmuz 2026 #3 Caner Uncu dedi: Hocam parça parça kabataslak bir hesap yapınca aşağı yukarı ₺30.000 çıkıyor da şu sisteme de bu parayı vermek pek mantıklı gelmiyor bana ya. ₺25.000'e falan biterse toplu olarak güzel fiyat ancak parça parça toplarım derseniz bence daha mantıklı bir sistem çıkar ortaya bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Hocam geç dönüş yapabildim, öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. Bunu 24.000₺'ye aldın iyi mi sizce?
Caner Uncu dedi: Hocam parça parça kabataslak bir hesap yapınca aşağı yukarı ₺30.000 çıkıyor da şu sisteme de bu parayı vermek pek mantıklı gelmiyor bana ya. ₺25.000'e falan biterse toplu olarak güzel fiyat ancak parça parça toplarım derseniz bence daha mantıklı bir sistem çıkar ortaya bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Hocam geç dönüş yapabildim, öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. Bunu 24.000₺'ye aldın iyi mi sizce?
Caner Uncu 96 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 10.040 Makaleler 13 Çözümler 185 Beğeniler 18.970 21 Temmuz 2026 #4 MeHMeT01 dedi: Hocam geç dönüş yapabildim, öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. Bunu 24.000₺'ye aldın iyi mi sizce? Genişletmek için tıkla... Parça/fiyat olarak düşünürsek iyi fiyata almışsınız. DDR5 olduğu için ileriye dönük olmuş. DDR4 alıp ekran kartı daha iyi tutulabilirdi, o da tercih meselesi diyelim. Güle güle kullanın.
MeHMeT01 dedi: Hocam geç dönüş yapabildim, öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. Bunu 24.000₺'ye aldın iyi mi sizce? Genişletmek için tıkla... Parça/fiyat olarak düşünürsek iyi fiyata almışsınız. DDR5 olduğu için ileriye dönük olmuş. DDR4 alıp ekran kartı daha iyi tutulabilirdi, o da tercih meselesi diyelim. Güle güle kullanın.
KS KS MeHMeT01 27 Uzman Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 63 Beğeniler 16 Yer Adana 21 Temmuz 2026 #5 Caner Uncu dedi: Parça/fiyat olarak düşünürsek iyi fiyata almışsınız. DDR5 olduğu için ileriye dönük olmuş. DDR4 alıp ekran kartı daha iyi tutulabilirdi, o da tercih meselesi diyelim. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Allah izin verirse vakit oldukça parça parça yükseltmeyi düşünüyorum tekrardan ilginiz için teşekkür ederim. Caner Uncu dedi: Parça/fiyat olarak düşünürsek iyi fiyata almışsınız. DDR5 olduğu için ileriye dönük olmuş. DDR4 alıp ekran kartı daha iyi tutulabilirdi, o da tercih meselesi diyelim. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum sizi. https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b840-gaming-plus-wifi-amd-b8400-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html Bu anakartı alsam mevcut donanımlar ile uyumlu olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2026
Caner Uncu dedi: Parça/fiyat olarak düşünürsek iyi fiyata almışsınız. DDR5 olduğu için ileriye dönük olmuş. DDR4 alıp ekran kartı daha iyi tutulabilirdi, o da tercih meselesi diyelim. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Allah izin verirse vakit oldukça parça parça yükseltmeyi düşünüyorum tekrardan ilginiz için teşekkür ederim. Caner Uncu dedi: Parça/fiyat olarak düşünürsek iyi fiyata almışsınız. DDR5 olduğu için ileriye dönük olmuş. DDR4 alıp ekran kartı daha iyi tutulabilirdi, o da tercih meselesi diyelim. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum sizi. https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b840-gaming-plus-wifi-amd-b8400-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html Bu anakartı alsam mevcut donanımlar ile uyumlu olur mu?
Caner Uncu 96 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 10.040 Makaleler 13 Çözümler 185 Beğeniler 18.970 21 Temmuz 2026 #6 MeHMeT01 dedi: Allah izin verirse vakit oldukça parça parça yükseltmeyi düşünüyorum tekrardan ilginiz için teşekkür ederim. Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum sizi. https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b840-gaming-plus-wifi-amd-b8400-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html Bu anakartı alsam mevcut donanımlar ile uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... Uyumlu ancak B840 alınmaz. Boş chipset. B650 ya da B850'ye yönelin.
MeHMeT01 dedi: Allah izin verirse vakit oldukça parça parça yükseltmeyi düşünüyorum tekrardan ilginiz için teşekkür ederim. Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum sizi. https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b840-gaming-plus-wifi-amd-b8400-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html Bu anakartı alsam mevcut donanımlar ile uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... Uyumlu ancak B840 alınmaz. Boş chipset. B650 ya da B850'ye yönelin.