Ryzen 5 9600X için Corsair iCUE LINK H100i RGB 240mm sıvı soğutucu alınır mı?

Alınmaz, iyi bir model değil.

İfadeler: GRL
Alınmaz, iyi bir model değil.

Sizlerin daha önceden önerdiği enermaxın 240mm sıvı soğutmasını sipariş edeceğim. İnternetten arattığımda montaj videolarına ulaşamadım. Herhangi bir video varsa iletir misiniz?

@nvmwhom, indirme kısmında kılavuzu var gayet açık anlatılmış, içinden kontrolcü çıkıyor, onun bağlantılarını da gösteriyor.

Diğer konuda söylemiştim yine hatırlatayım, radyatörü kalın, mesafeyi kontrol edip alın.

Bu da yardımcı olur.

İfadeler: GRL
Sizlere güncel olarak kullandığım kasa ve anakart markasını iletsem yardımcı olabilir misiniz?

Bilmiyorum da Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 taktıktan sonra bilgisayarıma, kule fannlara bakış açım değişti. Sıvı soğutuculardan iyi olduğunu düşünüyorum.

Bence, 8 bin TL'nin altındaki sıvı soğutucular işe yaramazdır.

Sizlere güncel olarak kullandığım kasa ve anakart markasını iletsem yardımcı olabilir misiniz?

Kasa modelini atın ama radyatör kalınlık desteğini her firma belirtmiyor, ölçseniz daha ili olur.

@nvmwhom

Bilgi verilmemiş.

Üst kısım ile RAM'ler ve anakart pasif soğutmaları arasında 7 cm'ye yakın boşluk oması lazım, radyatör ve fanlar 6.5 cm yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…