Ryzen 5 9600X için NZXT T120 yeterli mi? Yoksa sıvı soğutma alacağım 240 mm. 280 ve 360 kasam destekliyor fakat sığmama ihtimali var. 360'a da gerek yok diye düşünüyorum, çünkü sadece öne takılabiliyor. Hava soğutma istemiyorum, çok kaba duruyor.
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.
Size göre 240mm çok mu kötü? Oyunda kullanılacak başka bir şey yapılmayacak, 360mm ile arasında 10-15 derece fark varsa 360 derece alır takarım ama 240Mm'in o kadar kötü olacağını sanmıyorum.
240MM soğutucu kötü değil hocam, sadece bu paraları vermek mantıksız. @LH44 hocam daha iyi öneri yapar. Şahsen o kadar bütçeye kadar çıkıyorsam 360MM alırdım. Ya da attığım kule soğutucuyu alıp geçerdim.