Wuesty Başarılı Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Beğeniler 4 Yer ANKARA / KEÇİÖREN Bugün 13:24 #1 Bu iki macun arasında kaldım. Hangisi daha uzun ömürlü ve daha iyi olur? Bir termal macuna 500 TL vermek çok hoşuma gitmiyor açıkçası. O yüzden MX-4 düşünüyorum ama MX-7'ye değer mi? İşlemcim Ryzen 7 3700X, soğutucum ise Thermalright Assassin King 120 SE. ARCTIC MX-4 (spatula dahil, 4 g) – Premium Performance termal macun tüm işlemciler için (CPU, GPU – PC, PS4), çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, güvenli kullanım, iletken değildir : Amazon.com.tr: Bilgisayar ARCTIC MX-7 (4 g) - CPU'lar, Konsollar, Grafik Kartları, Dizüstü Bilgisayarlar, İşlemciler, Çok Yüksek Isı İletkenliği, Uzun Dayanıklılık, İletken Olmayan, Kapasitif Olmayan Üstün Performanslı Termal : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bu iki macun arasında kaldım. Hangisi daha uzun ömürlü ve daha iyi olur? Bir termal macuna 500 TL vermek çok hoşuma gitmiyor açıkçası. O yüzden MX-4 düşünüyorum ama MX-7'ye değer mi? İşlemcim Ryzen 7 3700X, soğutucum ise Thermalright Assassin King 120 SE. ARCTIC MX-4 (spatula dahil, 4 g) – Premium Performance termal macun tüm işlemciler için (CPU, GPU – PC, PS4), çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, güvenli kullanım, iletken değildir : Amazon.com.tr: Bilgisayar ARCTIC MX-7 (4 g) - CPU'lar, Konsollar, Grafik Kartları, Dizüstü Bilgisayarlar, İşlemciler, Çok Yüksek Isı İletkenliği, Uzun Dayanıklılık, İletken Olmayan, Kapasitif Olmayan Üstün Performanslı Termal : Amazon.com.tr: Bilgisayar
rmantt Gelişen Katılım 9 Eylül 2026 Mesajlar 16 Çözümler 1 Beğeniler 0 Bugün 13:34 #2 İşlemcin 65W TDP'ye sahip. MX-4 fazlasıyla yeterli olur. MX-7 120W üstü işlemciler için uygun. Ömürleri aynı olur.
İşlemcin 65W TDP'ye sahip. MX-4 fazlasıyla yeterli olur. MX-7 120W üstü işlemciler için uygun. Ömürleri aynı olur.
X99 105 Bilgin Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 4.151 Çözümler 34 Beğeniler 4.347 Yer Asgard Bugün 13:43 #3 MX4 yeterli olur, 5800X için kullanıyorum.