Ryzen 7 7800X3D işlemciye uygun sıvı soğutucu önerisi

Tam derecesini bilemiyorum ama aşırı ısınma olmaz kesinlikle, push pull sığar mı bilemiyorum, oranın verisi yok.

Kendim nasıl bulabilirim daha doğrusu ne diye aratayım? Bir de şu TL fanları düz kullanabilirim değil mi?Orjinal fanlar arkada intake olur,tl fanlar da egzoz olur intake i içeri çeker.

Ama size her türlü 3 tane reverse lazım, sağ yan için.

Ama size her türlü 3 tane reverse lazım, sağ yan için.

Sağ yanda zaten AiO olacak. İntake alta koyacağım onu da ters koyacağım kötü durmuyor hatta bence sanki kalkanlı gibi güzel yani. AiO'ya gerekmiyorsa almam. Gerekiyor mu?

Çıplak radyatör kalacak, çirkin our.

Sağ yanda havayı dışarıdan alacak kendi fanı dış tarafta olacak, m12 içe takacaksınız ters takmanız gerekecek, takmazsanız radyatör görünecek.

Sağ yanda havayı dışarıdan alacak kendi fanı dış tarafta olacak, M12 içe takacaksınız ters takmanız gerekecek, takmazsanız radyatör görünecek.

Şöyle hocam işte. Fotoğraflar aynı fanları ve kasayı kullanan birinden. O direkt fanlara sahip AiO'yu kullanıyor ama ülkemizde yok maalesef.

Dosya Ekleri

• IMG_1510.webp
    424,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_1509.webp
    296 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_1504.webp
    252,4 KB · Görüntüleme: 33
Sadece sağ yana düz takamazsınız, ters duracak oradaki fanlar.

Yada reverse olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…