Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
A750GL ve A850GL'den özellikle uzak dur. İnanılmaz pahalılar, fanları rezalet seviyede ses yapıyor ve platformunun en vasat ürünlerinden falan. F/P oranı eksilerde, bak %0 demiyorum "EKSİLERDE".
Coil Whine biraz piyango işi. Rastgele bir bobin ses yapıyor diye ünitenin geri kalanını çöp yapamayız. 5 yaşında gri etiket bir HX1000 kullanıyorum, o kadar kuvvetli ki 7900XT ve 9800X3D sistemde fan bile açmıyor PSU. Fan açmaması demek içerideki bileşenler verimli çalışıyor ve ısınmıyor demek. Verimli çalışan ve ısınmayan bileşen demek %100 kalite demek. Modelden modele göre değişir tabii.
O RM-e 2023 modellerine özgü bir sorun daha çok. Yeni modellerde Coil whine çıktığını duymadım. Her zaman çıkma şansı var lakin 2023 modellerinde bu oran daha fazlaydı.
Coil whine biraz piyango işi. Rastgele bir bobin ses yapıyor diye ünitenin geri kalanını çöp yapamayız. 5 yaşında gri etiket bir HX1000 kullanıyorum, o kadar kuvvetli ki 7900XT ve 9800X3D sistemde fan bile açmıyor PSU. Fan açmaması demek içerideki bileşenler verimli çalışıyor ve ısınmıyor demek. Verimli çalışan ve ısınmayan bileşen demek %100 kalite demek. Modelden modele göre değişir tabii.
Değil. Lian Li'nin Gold modellerinin filtrelemesinde Ltec elektrolit kapasitörler mevcut. Uzun ömür konusu muallakta. 1St Player daha iyi bir güç kaynağı.