Ryzen 7 7800X3D & RX 9070 XT sistem toplamak mantıklı mı?

Bu şekilde bir sistem 163.000 TL. Ne hallere düşmüşüz be, biraz daha ilerlerse sistem toplanamaz hale gelecek.

Bundan 1 ay önce alsaydım çok daha ucuza alırdım sanırım

Amazon'da satılmıyor keşke satılsa taksit kampanyası falan da var ve güvendiğim için.

Anakartı bilerek mi seçtiniz? Neredeyse yarı fiyatına işinizi görecek modeller var çünkü.
4K oynayacağınız ve ileride yükseltme yapmak istediğiniz için işlemciyi 9600X seçebilirsiniz. 7800X3D'nin yararını göremezsiniz 4K'da.

Aynı şeyi Aero ve ya Aorus serisi içinde düşünüyor musunuz sadece meraktan soruyorum bu şekilde tüm markayı sorumlu altında tutmak da mantıklı değil. 3 Sene çok aktif bir şekilde 3070TI(Aorus Master) kullandım herhangi bir bakım yapmadım ve kart inanılmaz setin çalışıyordu.

İşlemci konusunda evet, 6.600 TL'lik bir fark var. Belki Zen 6'ya geçmeyebilirim. Bir de ileride 7.800X3D'yi daha rahat satarım diye düşündüm.

Anakart konusuna geçecek olursak, normalde @X99 önerisiyle ASUS TUF Gaming B850-PRO almayı planlıyordum fakat alacağım çoğu şey siyah olduğu için beyaz uymaz diye almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…