Ryzen 7 7800X3D & RX 9070 XT sistem toplamak mantıklı mı?

Aynı fiyata gelmiyor, 20K fark oluyor; ona rağmen değerse alıyorum.
Kas gücü olarak 9070XT'den çok daha üstün değil. Şahsen bana fark etmez, fakat Nvidia'nın yapay zeka teknolojileri açısından daha iyi olduğunu kabul etmek gerekiyor.
9070XT'de de 4K yüksek FSR Quality ayarında mis gibi oynarsınız. Cebinizden 25 bin az çıkmış olur. Tercih sizin.

Aynı fiyata gelmiyor, 20k fark oluyor; ona rağmen değerse alıyorum.

Ben 20-30k fark verip almam kas gücü olarak aynı Ray Tracing performansı aynı. DLSS daha iyi evet bir de pt farkı var. Fakat pt saçma sapan bir ayar zaten 5090'da açsan bile kart ölüyor kaç kişi açabiliyor bunu? O yüzden pt tercih kriteri olamaz. 4K Ultra ayarda FSR quality açıp mis gibi oynarsınız 9070XT ile.

Attığım sistemlere bakmadınız mı?
Önerin için teşekkürler. Karşılaştırdım; 157 bin TL'lik sistem benimkinden 6 bin TL ucuz ama bunu anakart, SSD, güç kaynağı ve soğutucudan kısarak yapıyor. 177 bin TL'lik sistem ise 14 bin TL daha pahalı ve ekran kartı dışındaki hemen her parçası benimkinden zayıf kalıyor.

Benim sistem 163 bin TL tuttu: ROG Strix B850-F NEO, 2 TB 990 Pro, Enermax 850W, Arctic 360 ve Lancool 217 var. İleride Zen 6'ya geçmeyi düşündüğüm için anakartı ve diğer parçaları bilerek biraz üst seviye seçtim.

Siz bilirsiniz. Ben önerimi yaptım.

Aynı fiyata gelmiyor, 20k fark oluyor; ona rağmen değerse alıyorum.

Yakın fiyatlara toplanabiliyor.

Arkadaş Amazon'dan istiyor.

Konuda attığım sistemle aynı fiyat. Attığım sistem daha iyi.

Konuda attığım sistemle aynı fiyat. Attığım sistem daha iyi.

Soğutucu, güç kaynağı, anakart ve SSD daha kötü. Nasıl daha iyi oluyor? Bu arkadaşın sıkıntısı nedir benmi yanlış görüyorum? Attığı sistemde soğutucu segotep, anakartı B850M Force, SSD Exceria Basic, kasa Vento.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…