Ryzen 7 9700X için beyaz sıvı soğutma önerisi

Hocam kasanın fiyatını görünce şok oldum Lian Li O11 dynamic EVO RGB kasaya 7000 verdim fansız haline

Hocam kasanın fiyatını görünce şok oldum Lian Li O11 dynamic EVO RGB kasaya 7000 verdim fansız haline
Kasamdaki fanlar varla yok arasında dönüyor. Siz de tahminimce 5-10 derece daha soğuk olur işlemci. Sıvı soğutmayı beğendiyseniz alternatif aramayın fiyatı uygun ama performansı mükemmel. Ayrıca sizin işlemci benimkinden daha serin çalışıyor normalde de.

60 dereceyi geçirmiyor R7 9800X3D'de, daha ne yapsın? çok memnunum ben.

Şimdi arkadaşlar şöyle bir şey yaptık: Biz arkadaşla bizim bilgisayar kasası Lian Li O11 dynamic EVO RGB kasayı fansız PSU'suz aldık. Fan olarak da Lian Li tercih etmedik Thermalright TL-M12W-S tercih ettik bunlardan 7 tane aldık çoklayıcı ile bütün kasada kullanmayı planlıyoruz.

Gelelim sıvı soğutma konusuna benim aklımda set gibi olsun diyerekten Thermalright sıvı soğutmaları bulunmakta.
Bu sıvı soğutmalar arasından ekranlı olduğu için Thermalright Frozen Vision 360 V2 veya ekransız pompası güçlü olduğu için Thermalright Frozen Magic Scenic V2 arasında kaldık. Şimdi ekran olduğu zaman aşağıda gördüğünüz gibi bir estetik katacak kasaya derece vs de görebilecğeimizi düşünüyorum ama pompası 3000 RPM sanırım diğerinin ise 5300 RPM. Sizler ne düşünüyorsunuz hangisini almalıyım bu ikisinden ya da bu ikisi de değil diğerleri diyorsanız hangileri?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…